Rapture P&G MS v hokeji_CZ

Corinth Geológia (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Corinth Geológia (elektronická licencia)
Vzdelávací program Corinth pre 250 zariadení, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre školy, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  COR001d

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corinth Geológia (elektronická licencia) Predaj skončil

Corinth Geológia (elektronická licencia)


Corinth predstavuje najpokročilejší vzdelávací systém na našom trhu. Ide o unikátnu kombináciu nástrojov využívaných učiteľmi s technológiami, ktoré bavia študentov. Corinth prinesie do vašej školy pohlcujúci a doteraz nevídaný výukový systém 21. storočia. Učitelia môžu modely aplikácie použiť pre názornú ilustráciu svojho výkladu a zatraktívnenie výučby. Všetko je jednoduché, stačí pár kliknutí, a navyše nemusíte mať strach z porušovania autorských práv. Softvér Corinth má jednu obrovskú výhodu, a to že ho možno použiť na zariadeniach ako sú počítače, tablety, dotykové obrazovky či interaktívne tabule – a to ako online, tak aj offline.

Čo všetko ponúka aplikácia Corinth?

  • Interaktívne 3D modely a simulácie
  • Integráciu do programov MS Office – Word a PowerPoint
  • Mikroskopické „deep zoom" snímky
  • Interaktívne videá
  • Fotogalériu
  • Rozšírenú realitu

Corinth Geológia

Nákupom tohto produktu získate knižnicu obsahujúcu 123 vizuálnych modelov v podobe 3D modelov, animácií a hlbokých zoomov z elektrónových mikroskopov. Elektronická licencia je určená pre školu a až 250 zariadení. Licencia je doživotná a počas prvých troch rokov máte garantované pravidelné aktualizácie.

  • Zoznam obsahu a 3D modelov nájdete tu.

Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií