PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CyberLink PowerDirector 17 Ultimate (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
CyberLink PowerDirector 17 Ultimate (elektronická licencia)
5 1 hodnotení
Video softvér Cyberlink PowerDirector určená pre 1 zariadenie, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodný pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, kompatibilný s operačným systémom Windows, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWLC0004a
CyberLink PowerDirector 17 Ultimate (elektronická licencia) Predaj skončil

CyberLink PowerDirector 17 Ultimate (elektronická licencia)

Nahrávate videá a potrebujete ich upraviť? CyberLink PowerDirector 17 Ultimate je skvelým profesionálnym softvérom na strih a úpravy videí, ktorý zvládnu ovládať aj začiatočníci. Pri editovaní vás nezastavia 360° videá, Ultra HD 4K ani najnovšie online formáty. S touto elektronickou licenciou získate k softvéru prístup už natrvalo. Nezostáva než natáčať a potom sa o svoje výtvory podeliť so svetom.

Kľúčové vlastnosti elektronickej licencie CyberLink PowerDirector 17 Ultimate

  • Profesionálny software na strih a úpravu videí
  • Elektronická licencia zaisťuje prístup natrvalo
  • PowerDirector 17 zvláda upravovať aj 360° videá
  • Rozhranie softvéru je intuitívne a prehľadné – zorientujú sa aj začiatočníci
  • Veľké množstvo nástrojov a funkcií

360° ako nič

Bez obáv importujte vaše 360° nahrávky – v PowerDirector 17 ich zvládnete upraviť s ľahkosťou. Umožní vám napríklad stabilizovať roztrasený obraz, vložiť špeciálny nápisy a titulky bez deformácie, pomocou inteligentných algoritmov aktivovať object tracking alebo vytvoriť obľúbený little planet efekt. Záleží na vás, čoho sa chopíte.

PowerDirector 17 Ultimate – dokonalé editovanie videa

PowerDirector ponúka nespočet nástrojov a funkcií potrebných na kvalitnú produkciu videa, a pritom si stále zachováva intuitívnosť a prehľadnosť. Automaticky synchronizujte niekoľko klipov naraz, vkladajte animované titulky s až 120 rôznymi efektmi, vytvárajte masky a spájajte tak rôzne zábery dohromady. Jednoducho tiež v celom videu zjednotíte farby, vyrobíte parádne koláže pod. Výpočet by mohol pokračovať naozaj dlho, najviac ale spoznáte až na vlastnej koži. Do toho.


Poznámka:

Dobrý deň, aký je rozdiel medzi týmto produktom Cyberlink PowerDirector 17 Ultimate, ktorý ponúkate za 38,90 eur a medzi produktom Cyberlink PowerDirector 17 Ultimate, ktorý ponúkate za 100,90 eur https://www.alza.sk/media/cyberlink-powerdirector-17-ultimate-elektronicka-licencia-d5818549.htm

Dobry den, podporuje tato verzia 100% HW decoding / encoding pre graficke karty s jadrom Pascal/Touring? Napr GeForce GTX 1060 alebo GeForce RTX 2060? Vysledne video chcem totiz renderovat cez VGA a nie CPU, co vyrazne setri cas. Mnoho vyrobcov SW pise o podpore v ich SW, ale realne to castokrat vyuziva samotnu VGA len na zopar percent a vsetko aj tak robi CPU. A kedze SW nejde vratit do 14 dni, tak potrebujem mat 100% istotu, ze kupujem spravne. Dakujem a prajem pekny den.

Dobrý den. Prosím o info, zda tento program má i češtinu. Děkuji.

Diskusia a poradňa k CyberLink PowerDirector 17 Ultimate (elektronická licencia)
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií