AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Cyberlink PowerDVD 19 Ultra (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Cyberlink PowerDVD 19 Ultra (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Cyberlink PowerDVD pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodný pre domácnosti, pre firmy a pre školy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLC0002g
Cyberlink PowerDVD 19 Ultra (elektronická licencia) Predaj skončil

Cyberlink PowerDVD 19 Ultra (elektronická licencia)


Je tu ďalšia verzia veľmi obľúbeného softvéru Cyberlink PowerDVD 19 na prehrávanie obľúbených videí na počítači, multimediálnych prehrávačoch pre domáce kiná, video streaming a virtuálnu realitu. Cyberlink PowerDVD 19 opäť prináša jedinečné funkcie na sledovanie obľúbených filmov, hudby alebo fotografií. Vďaka novej verzii PowerDVD 19 si budete môcť vychutnať najlepšie technológie na svete priamo vo vašej obývačke. Softvér je optimalizovaný na prehrávanie na najmodernejších televízoroch s Ultra HD a HDR. Tešiť sa môžete aj na podporu rozlíšenia 8K, fotografií HEIC, 360° VR s priestorovým zvukom a veľa ďalšieho.

Licencia dorazí do vášho emailu uvedeného pri registrácii na Alza.sk najneskôr do 4 dní (väčšinou sú licencie pripravené do druhého dňa).

Kľúčové vlastnosti softvéru Cyberlink PowerDVD 19 Ultra (elektronická licencia)

  • Špecializované režimy Cyberlink PowerDVD 19 na optimálnu zábavu na počítači aj televízore
  • Optimalizácia na prehrávanie na najnovších televízoroch s 8K a HDR
  • Audiovizuálne vylepšenie rozlíšenia TrueTheater
  • Podpora HDR 10 a 360° videa
  • Technológia Dolby a DTS audio
  • Hi-Res & 3D fotografické prezentácie
  • Priame prehrávanie videí z GoPro alebo iPhone
  • Prehrávanie súboru ISO
  • Video streamovanie z cloudu
  • Podpora VR headsetov HTC Vive a Oculus Rift

PowerDVD 19 je nabitý funkciami

Cyberlink PowerDVD 19 ponúka tiež funkciu Full Screen pre Blu-ray – vďaka tomu budete môcť sledovať svoje obľúbené filmy na širokouhlých televízoroch bez čiernych pruhov. V prípade, že teda vlastníte televízor s pomerom strán 21 : 9, tak program PowerDVD 19 upraví obraz tak, aby zodpovedal vašej obrazovke. Doplnok TrueTheater potom vyladí obraz k maximálnej spokojnosti. Cyberlink PowerDVD 19 prináša aj novinku v podobe miniatúry náhľadu. Vždy tak môžete mať navrchu video s minimalizovaným rozhraním. Nechýba ani unikátna funkcia na ukladanie online videí do počítača, vďaka čomu budete môcť sledovať celý rad obľúbených filmov offline.

Cyberlink PowerDVD 19 – neskutočná podpora VR

S Cyberlink PowerDVD 19 získate prístup k najväčšej online knižnici filmov a TV relácií, ktoré sú pripravené na okamžité streamovanie do vášho počítača, prípadne headsetu. Samozrejmosťou je možnosť uloženia obsahu a jeho sledovanie offline. Tento softvér sa pýši podporou najrozšírenejších headsetov, ako napr. Oculus Rift a HTC Vive. Táto elektronická licencia je dodávaná vo verzii Ultra. Cyberlink PowerDVD 19 je dostupný tiež vo verzii Standard a Pro. Jednotlivé verzie môžete porovnať tu.

Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií