AD homeoffice Aplikace

ESET Internet Security na 1 počítač na 12 mesiacov SK (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
ESET Internet Security na 1 počítač na 12 mesiacov SK (elektronická licencia)
5 1 hodnotení
Internet Security ESET Internet Security pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: SK, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWeseis112sk

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ESET Internet Security na 1 počítač na 12 mesiacov SK (elektronická licencia) Predaj skončil

ESET Internet Security na 1 počítač na 12 mesiacov SK (elektronická licencia)

ESET Internet Security na 1 počítač na 12 mesiacov SK (elektronická licencia)

ESET Internet Security, pokročilé bezpečnostné riešenie vyvinuté na základoch legendárnej antivírusovej technológie spoločnosti ESET, ponúka skutočne spolehlivú ochranu pre moderných používateľov internetu. Umožňuje vám využívať bezpečnejšie online platby a bankovníctvo, chráni vašu inteligentnú domácnosť, bráni zneužitiu webovej kamery a poskytuje súhrnnú správu o bezpečnosti. Funkcia Anti-Theft zasadokáže zistiť polohu vášho strateného či ukradnutého notebooku. Licencia zabezpečí zariadenia so systémom Windows, macOS a Android.

ESET INTERNET SECURITY

Vlajkový produkt celosvetovo uznávanej spoločnosti ESET poskytuje komplexnú ochranu vášho počítača alebo notebooku. Základom bezpečnostného softvéru ESET Internet Security je svetovo oceňovaný antivírusový softvér, ktorý v spolupráci s antispywarovým modulom poskytuje unikátnu technológiu ochrany vášho počítača.

Viacvrstvová ochrana pred všetkými druhmi hrozieb

Jedna vrstva ochrany už pred modernými hrozbami nestačí, rovnako ako samotný antivírus. Najobávanejšími hrozbami dnešnej doby už nie sú len samotné vírusy, ale najmä škodlivý kód, ktorý môže:

  • zašifrovať dáta vo vašom počítači a žiadať od vás výkupné za odšifrovanie (ransomware)
  • získať vaše prihlasovacie údaje do rôznych účtov a vo vašom mene rozposielať správy vašim kontaktom (Phishing)

Pokročilé hrozby vyžadujú pokročilé riešenia, chránite nimi nielen svoj hardvér ale aj svoje dáta, súkromie, prihlasovacie údaje, deti.

Najdôležitejšie funkcie ESET Internet Security na 1 počítač na 12 mesiacov SK (elektronická licencia)

  • Účinná ochrana online platieb a súkromia — Automaticky aktivuje zabezpečený prehliadač, ktorý poskytuje potrebnú ochranu na stránkach internetového bankovníctva.
  • Strážca siete a firewall — Skontrolujte, ktoré zariadenia sú pripojené k vašej domácej sieti. Skontrolujte ich zraniteľnosť. Zabezpečte svoju webovú kameru či domáci W-Fi router pred útokmi. Chráňte svoje súkromné dáta pred ransomvérom.
  • Rodičovská kontrola — Chráňte svoje deti na internete a monitorujte ich aktivity.
  • Anti – phishing — Chráňte svoje prihlasovacie mena, heslá či bankové údaje pred pokusmi o ich zneužitie. Chráňte sa pred pokusmi podsúvať vám falošné správy zo zdanlivo hodnoverných zdrojov.
  • Ochrana pred ransomvérom — Chráňte svoje dáta (fotografie, videá, osobné priečinky) pred škodlivým kódom, ktorý dokáže zašifrovať a následne žiada výkupné za odšifrovanie.
  • Proaktívna technológia Anti-Theft — Ochráni vaše cenné dáta a pomôže vám nájsť stratený alebo odcudzený telefón.
  • Bez spomalenia — Hrajte hry, pracujte alebo jednoducho surfujte na internete bez akýchkoľvek spomalení.

O firme ESET

ESET je globálna spoločnosť zaoberajúca sa digitálnou bezpečnosťou, ktorá chráni milióny zákazníkov a tisíce firiem na celom svete.

Spoločnosti ESET dôverujú niektoré z najväčších svetových spoločností. Ako partner spoločnosti Google v aliancii App Defense Alliance pomáha zabezpečiť bezpečnosť obchodu Google Play pre milióny používateľov na celom svete.

Produkty a technológie ESET každoročne získavajú množstvo popredných svetovo uznávaných ocenení a zároveň sa podieľajú na viacerých významných objavoch, ako je malware Industroyer a Lojax či zraniteľnosť KrØØk.

Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESET Internet Security na 1 počítač na 12 mesiacov SK (elektronická licencia)
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií