Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft Exchange Online Plan 1 OLP NL -ročné predplatné (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft Exchange Online Plan 1 OLP NL -ročné predplatné (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Microsoft Exchange, elektronická licencia, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, obsahuje aplikácie: Outlook, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Kód:  ED5502a
Microsoft Exchange Online Plan 1 OLP NL -ročné predplatné (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft Exchange Online Plan 1 OLP NL -ročné predplatné (elektronická licencia)

Zakúpením tejto elektronickej licencie získate ročné predplatné na oficiálnu verziu programu Microsoft Exchange Online Plan 1. Ide o špičkový softvér určený pre prácu s e-mailom, ktorý používateľovi pomôže zvýšiť produktivitu i bezpečnosť. Microsoft Exchange Online podporuje najnovšie verzie Outlooku, ktorá ponúkne hlavne nárast kapacity mailovej schránky na 50 GB. Ďalšími pridanými funkciami sú napr. kalendár s možnosťou plánovania schôdzok a zdieľanie udalostí alebo vylepšený adresár s kontaktmi.


Elektronická licencia Exchange Online Plan 1 OLP NL

Open Licencia – OLP je multilicenčná zmluva, ktorá ponúka možnosť získať elektronické licencie softvéru a Software Assurance (SA).

  • Základná cenová kategória NL = No Level
  • Minimum pre prvý nákup je aspoň päť licencií v ľubovoľnej kombinácii produktov, alebo licencia s bodovou hodnotou 5, alebo produkty reprezentujúce predplatné, cloudové plány (Office 365) a všetky produkty so statusom „qualified“
  • Software Assurance sa počíta ako jedna licencia
  • Minimálne množstvo pre doobjednávku či rozšírenie už otvorenej zmluvy Open License je len jedna licencia

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky profesionálne programy Microsoft Exchange
» Všetky softvéry pre štátnu správu
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Exchange Online Plan 1 OLP NL -ročné predplatné (elektronická licencia)
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií