Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Star Wars

Foxit PDF Editor 11 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Foxit PDF Editor 11 (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Foxit PhantomPDF pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: práca s PDF, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLF0002e
Foxit PDF Editor 11 (elektronická licencia) Predaj skončil

Foxit PDF Editor 11 (elektronická licencia)

Na úpravu súborov PDF využijete kancelársky softvér Foxit PDF Editor 11. Umožní vytvárať súbory PDF, upravovať ich, vypĺňať alebo napríklad digitálne podpísať. Spolupracujte na súboroch v rámci organizácie spoločne. Foxit PDF Editor 11 funguje ako textový procesor cez odseky, stĺpce a stránky. Teraz zmeníte rozvrhnutie dokumentu, upravíte veľkosť textu, písma aj riadkovanie. Pridávajte multimédiá. Po ukončení práce Foxit PDF Editor 11 ponúka možnosť exportu dokumentu do iných formátov ako Word, PowerPoint, Excel, RTF, HTML a ďalších textových a obrázkových formátov. Exportovať je možné celý súbor alebo len vybranú časť.

Kľúčové vlastnosti kancelárskeho softvéru Foxit PDF Editor 11

  • Foxit PDF Editor 11 umožňuje prácu so súbormi PDF
  • Môžete ich vytvárať, upravovať, vypĺňať aj digitálne podpísať
  • Foxit PDF Editor 11 funguje ako textový procesor
  • Súbor exportujete do vami zvoleného textového aj obrázkového formátu
  • Exportovať je možné celý súbor aj jeho časť

Vytváranie dokumentov a formulárov PDF

Foxit PDF Editor 11 dokáže vytvárať interaktívne formuláre PDF pre zber dát. PDF vytvoríte prakticky z akéhokoľvek formátu súboru alebo webových stránok. Jednotlivé stránky súboru PDF si usporiadate podľa vašich potrieb. Zlúčite alebo rozdelíte dokumenty, pridáte pečiatky, vodoznaky, hlavičky, päty a pridáte ďalšie funkcie. Súbory si zabezpečíte a zamknete heslom proti úpravám. Foxit PDF Editor 11 má k dispozícii aj nastavenie prístupu. Ľahko naskenujete a prevediete papierové dokumenty do súborov PDF, ktoré je možné ďalej spracovávať a upravovať v nich text, podobne ako v digitálnych dokumentoch.


V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií