AP+ nový vizuál Aplikace

Foxit PDF Editor 12 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Foxit PDF Editor 12 (elektronická licencia)
5 1 hodnotení
Kancelársky softvér Foxit PDF Editor pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: práca s PDF, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLfpe12
Foxit PDF Editor 12 (elektronická licencia) Predaj skončil

Foxit PDF Editor 12 (elektronická licencia)

Spravujte svoje PDF súbory profesionálne za pomocou kancelárskeho softvéru Foxit PDF Editor 12. Je určený domácnostiam aj firmám. Pomôže vám so spracovaním zmlúv, s digitálnym podpisom aj archiváciou dokumentov. S programom Foxit PDF Editor 12 môžete PDF súbory vytvárať, upravovať aj organizovať. Podporuje skenovanie priamo do PDF súboru, OCR alebo napríklad optické rozpoznanie znakov či indexovanie dokumentov. Zistíte, aké ľahké je zdieľať alebo spolupracovať na jednom PDF dokumente s ostatnými kolegami. Prevedie vás tvorbou aj vyplňovaním formulárov, prevodom, exportom alebo napríklad šifrovaním dokumentov pomocou hesla. Vie redigovať a odoberať obrázky a tiež sprístupní PDF súbory pre osoby so zdravotným postihnutím. Samozrejmosťou je kontrola PDF súborov podľa technologických štandardov, ktoré vyhovujú oddielu 508. 

Kľúčové vlastnosti kancelárskeho softvéru Foxit PDF Editor 12

  • Kancelársky softvér Foxit PDF Editor 12 prináša revolúciu v práci s PDF súbormi
  • Je vhodný pre domácnosti aj firmy
  • Dokáže pracovať s digitálnym podpisom
  • Umožní úpravu PDF súborov
  • Program Foxit PDF Editor 12 podporuje OCR
  • Predvedie vám tvorbu formulárov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií