AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Intel Ultimate Gaming Bundle Q1 2019

Zobraziť katalóg
Intel Ultimate Gaming Bundle Q1 2019
2,0 3 hodnotení
Hra na PC - elektronická licence, Just Cause 4, PUBG + další herní obsah, platnost akce do 30. 7. 2019 nebo do vyprodání zásob, kód nutno uplatnit nejpozději do 30. 8. 2019
Kód:  XXNA799a30
Intel Ultimate Gaming Bundle Q1 2019 Predaj skončil

Intel Ultimate Gaming Bundle Q1 2019

Intel Ultimate Gaming Bundle přináší exkluzivní herní obsah a dvě plné hry ke stažení. Těšit se tak můžete na herní pecky Just Cause 4, legendární PlayerUnknown´s Battlegrounds a spoustu dalšího herního obsahu v hodnotě více než 3 500 Kč. Získaný kód je nutné uplatnit nejpozději do 30.8.2019. 

Co vše obsahuje Intel Ultimate Gaming Bundle Q1 2019

  • Elektronickou licenci ke stažení hry Just Cause 4
  • Exkluzivní herní obsah "Intel Glider" do hry Ring of Elysium
  • Elektronickou licenci ke stažení hry PlayerUnknown´s Battlegrounds + herní obsah
  • Coach kredit na Gamer Sensei
  • Herní obsah do hry World of Tanks
  • Ultimate Gold Pack do hry Smite

Postup aktivace a instalace získaného balíčku

  • V prohlížeči zadejte https://softwareoffer.intel.com/
  • Zadejte váš unikátní kód získaný při koupi produktu, který jste obdrželi e-mailem nebo do schránky "Moje Alza - Moje knihovna.
  • Po vložení kódu, zadání země a vložení Capcha kódu, budete přesměrováni na přehled promo produktů.
  • Po prokliku budete seznámeni s obsahem a slačením tlačítka "Download" se zobrazí kód včetně postupu uplatnění.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Mne to nejde vôbec nainštalovať. Dostal som to ako darček ku kúpe herného notebooku asus tuf gaming a mám z toho gulový. Keď si kliknem na stránku tak ma informujú o tom, že mám zapnuté vpn, či proxy a pritom nič také nemám zapnuté. Maximálne komplikované. Žiadam o riešenie môjho problému. Načo mi je taký darček, ktorý si nemôžem nainštalovať? Možno keby som si to tu kúpil, že by mi to šlo, to dá logiku, nie. Krásny deň. T. Šulka

Diskusia a poradňa k Intel Ultimate Gaming Bundle Q1 2019
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií