PET Aplikace

Kaspersky Endpoint Select, obnova (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Kaspersky Endpoint Select, obnova (elektronická licencia)
– na ochranu koncových staníc. Poskytuje viacvrstvové zabezpečenie spravované jednou konzolou pre Windows, Mac, Linux, iOS a Android, ktoré deteguje podozrivé správanie a blokuje hrozby vrátane ransomwaru. Technológia proti malvéru, mobilné zabezpečenie, zabezpečenie súborových serverov a flexibilná technológia pre riadenie, ktoré uľahčí dodržiavanie bezpečnostných zásad.
Kód:  WZ100561NAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kaspersky Endpoint Select, obnova (elektronická licencia) Predaj skončil

Kaspersky Endpoint Select, obnova (elektronická licencia)


Kaspersky Endpoint Security for Business predstavuje komplexné bezpečnostné riešenie navrhnuté pre potreby podnikového prostredia. Zakúpením tohto softvéru získate jedinečnú, stabilnú a integrovanú ochranu bez trhlín, problémov a so širokou kompatibilitou. Dominantou tejto aplikácie je centrum jednotného prístupu Kaspersky Security Center –intuitívna a plne škálovateľná konzola pre správu. Navyše minimalizuje celkové náklady vlastníctva akéhokoľvek bezpečnostného riešenia Kaspersky. Pomocou jediného rozhrania tak môžete mať pod kontrolou stolné počítače, prenosné a mobilné zariadenia či dokonca virtuálne koncové body a servery.


Ktorá verzia je pre vás vhodná?

  • Nová licencia (Base) – ide o novú licenciu
  • Obnova/Predĺženie (Renewal) – ide o predĺženie končiacej licencie (nadviaže na expiračný dátum pôvodnej licencie)
  • Prechod (Cross-grade) – ide o licenciu novú, avšak cenovo zvýhodnenú. Toto cenové zvýhodnenie je podmienené prechodom od konkurenčného poskytovateľa antivírusu. Pri zakúpení tejto licencie je potrebné doložiť konkurenčný prechod, zaslaním certifikátu pôvodného poskytovateľa na adresu [email protected] (email slúži iba pre zasielanie certifikátov). Bez spomínanéhodokumentu vám nebude licencia vygenerovaná.

Individuálne zabezpečujeme ponuky pre školy a verejný sektor – kontaktujte prosím [email protected]


Ako funguje nákup licencie Kaspersky

  • Vyberte si licenciu, ktorá vyhovuje vašim požiadavkám
  • Licencia je generovaná podľa údajov zákazníka na Alza.sk
  • Po uhradení objednávky pokračujte do vlastného účtu elektronických licencií, kde kliknite na zakúpený produkt (až po tomto kroku bude licencia objednaná)
  • Licencia je vygenerovaná do 48 hodín
  • Ak ste zakúpili licenciu typu Prechod (Cross-grade) – je potrebné zaslať certifikát pôvodného poskytovateľa antivírusu na [email protected] , bez tohto potvrdenia nebude licencia generovaná
  • Následne obdržíte váš licenčný kľúč spolu s certifikátom a stiahnete si vhodnú verziu antivírusu na adrese: https://www.kaspersky.com/small-to-medium-business-security/downloads/endpoint-select?utm_content=downloads

Kam sa obrátiť v prípade problémov?


Prečo zvoliť Kaspersky Endpoint Select?

Verzia Kaspersky Select obsahuje ochranu súborového servera, ovládanie koncových bodov, zabezpečenie a správu mobilných zariadení. Kombinácia nástrojov pre správu mobilných zariadení, detailné ovládanie koncových bodov s ochranou proti malvéru je zárukou hneď niekoľkých úrovní zabezpečenia. Ochrana súborového servera navyše zaisťuje, že potenciálna infekcia sa skrze uložené dáta nerozšíri na koncové body.Kaspersky Endpoint Select podporuje ochranu pre širokú škálu platforiem – Windows, Mac, Linux, iOS či Android a poskytuje bezkonkurenčnú ochranu voči zneužitiu softvéru, proti ransomvéru, mobilnému malvéru, pokročilým hrozbám, PowerShellu a skriptovacím útokom a ďalším webovým hrozbám.


V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií