Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kaspersky Total Security (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Kaspersky Total Security (elektronická licencia)
4,8 48 hodnotení
Kaspersky Total Security, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS a Android, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  WZ999NAD
Kaspersky Total Security (elektronická licencia) Predaj skončil

Kaspersky Total Security (elektronická licencia)

Komplexný bezpečnostný softvér Kaspersky Total Security multi-device prináša prémiové antivírusové technológie, ktoré dôkladne ochránia váš počítač (PC, Mac) či mobilné zariadenia (Android, iOS) pred škodlivými vírusmi vrátane malware a ransomware. Program automaticky skenuje súbory aj bežiace programy a zároveň monitoruje všetku internetovú komunikáciu v reálnom čase. Nechýba ani firewall, ochrana identity, rodičovská kontrola, zabezpečenie internetového bankovníctva a internetových nákupov.


Kľúčové vlastnosti bezpečnostného softvéru Kaspersky Total Security

  • Elektronická licencia pre nových používateľov
  • Licencia je určená pre 1 zariadenie na 12 mesiacov
  • Komplexná ochrana pre PC, notebook, mobil alebo tablet (Windows, Mac, Android, iOS)
  • Zabezpečenie systému proti vírusom, spyware, ransomware, spamu, podvodným e-mailom a webovým stránkam atď.
  • Technológia Safe Money na ochranu online platieb
  • Rodičovská kontrola
  • Aplikácia Safe Kids
  • Šifrovaný prenos dát cez VPN
  • Funkcie na zálohovanie a obnovenie dát
  • Password Manager

Dôkladné zabezpečenie systému

Dôkladné zabezpečenie systému

Kaspersky Total Security v reálnom čase ochráni váš počítač či mobilné zariadenie pred novými vírusmi, spyware, malware a ďalšími hrozbami. K dispozícii sú tiež funkcie na okamžitú kontrolu súborov, webových stránok a e-mailov. Samozrejmosťou sú bezplatné automatické aktualizácie a upgrade programu.

Ochrana online platieb

Ochrana nákupov a platieb na internete

Internetové platby a bankovníctvo môžu prinášať rôzne bezpečnostné riziká zahŕňajúce krádež hesiel, zneužitie údajov o bankových účtoch či odcudzenie peňazí. Technológia Safe Money dôsledne skontroluje bezpečnosť každej webovej stránky a v prípade podvodnej stránky vás okamžite upozorní na hroziace nebezpečenstvo.

Bezpečný prenos dát

Bezpečný prenos dát

Vďaka bezpečnému pripojeniu cez VPN je zaistený šifrovaný prenos vašej internetovej komunikácie. Funkcia Private Browsing zabraňuje sledovaniu internetového prehliadača vrátane blokovania zachytenia vašich osobných údajov. Anti-Blocker ochráni váš počítač pred blokovaním trójskymi koňmi.

Rodičovská kontrola

Rodičovská kontrola

Rodičovská kontrola vám umožňuje obmedziť alebo zablokovať prístup k počítaču, konkrétnym aplikáciám alebo internetu pre rôzne používateľské kontá. Môžete použiť preddefinované obmedzenia pre vek vášho dieťaťa alebo ručne nastaviť vlastné obmedzenia.

Aplikácia Safe Kids

Aplikácia Safe Kids

Kaspersky Safe Kids je služba, ktorá pomáha chrániť vaše deti v reálnom čase pred rizikami internetu. Obsahuje aplikáciu pre dieťa a rodičovskú aplikáciu, ktoré prepojíte prostredníctvom účtu My Kaspersky. Aplikácia umožňuje kontrolovať a regulovať aktivity dieťaťa, monitorovať čas strávený pri počítači a blokovať prístup k nevhodným webovým stránkam.

Password Manager

Password Manager

Pomocou aplikácie Password Manager môžete bezpečne ukladať prihlasovacie osobné údaje. Aplikácia generuje silné heslá, šifruje ich a potom ukladá do zabezpečeného cloudového úložiska. Potom tieto heslá synchronizuje na všetkých vašich zariadeniach. K prístupu do databázy hesiel sa používa hlavné heslo.

Minimálne zaťaženie systému

Minimálne zaťaženie systému

Aplikácia je optimalizovaná, aby zbytočne nezaťažovala sieťovú prevádzku a nespomalila spúšťanie či inštaláciu programov. Technológia iChecker/iSwift a inteligentné aktualizácie programu poskytujú inteligentnú kontrolu zaisťujúcu maximálny výkon.

Záloha a obnova dát

Záloha a obnovenie dát

Dáta uložené v počítači môžu byť stratené alebo poškodené v dôsledku vírusovej infekcie, problémov so softvérom alebo hardvérom. Funkcia Backup and Restore umožní pravidelné zálohovanie dát s možnosťou vytvárať záložné kópie vybraných súborov a priečinkov, ktoré obsahujú dôležité dokumenty.

Ochrana mobilných zariadení

Ochrana mobilných zariadení

Mobilné zariadenia sú rovnako zraniteľné ako počítače. Smartfón či tablet môžete ľahko stratiť spoločne so všetkými citlivými dátami vnútri. Preto sa ani v prípade straty mobilného zariadenia nemusíte obávať zneužitia osobných údajov. Navyše môžete vďaka nástrojom vzdialeného prístupu zariadenia vyhľadať a spravovať.

Mobilná centrálna správa

Mobilná centrálna správa

Kaspersky Total Security multi-device ponúka ochranu akejkoľvek kombinácie počítačov a mobilných zariadení. Pomocou mobilnej aplikácie môžete jednoducho spravovať zabezpečenie jednotlivých zariadení na diaľku vrátane vykonania bezpečnostnej kontroly zariadenia či aktualizácie softvéru.


Postup inštalácie

  • Vážený zákazník, získavate elektronickú licenciu bezpečnostného softvéru Kaspersky
  • Inštalačný súbor na aplikáciu v SK nájdete tu: https://www.kaspersky.cz/#internet-security-trialspersky.cz/#internet-security-trial
  • Vyberte si verziu a kliknite na „Skúšobná verzia zadarmo“, následne si zvoľte prípadný variant (pre Windows, MAC, Android)
  • Po inštalácii vložte do aplikácie nižšie uvedený Aktivační kód

Postup inštalácie aplikácie Kaspersky Internet Security z aplikácie Google Play v zariadení:

  • Spustite aplikáciu Google Play v zariadení
  • Vyhľadajte aplikáciu Kaspersky Internet Security
  • Na stránke s podrobnosťami o aplikácii kliknite na možnosť inštalovať
Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií