Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Losing It

Zobraziť katalóg
Losing It E-kniha
4,8 5 hodnotení
Elektronická kniha
2014, 248 strán
Kód:  EK12624 ISBN: 978-80-746-2704-0

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Losing It Predaj skončil

Losing It

„Nie je to také jednoduché ...“

„Ako to, že som stále ešte panna?“ Skormútene si opakuje každý deň pri pohľade do zrkadla Bliss Edwardsová, na prvý pohľad úspešná a bezproblémová študentka herectva obklopená množstvom priateľov, ktorí však absolútne netušia, čím sa ich pohľadná a inteligentná kamarátka zožiera.

Hodlá skoncovať s panenstvom – lenže ten pravý stále nie a nie prísť. V okamihu, keď sa jej sexom ostrieľaná kamarátka Kelsey dozvie, že Bliss nie je cez svoj „handicap“ ani lesbička, ani nehodlá odísť do kláštora, navlečie ju do úzkych šortiek a trička s tak veľkým výstrihom, aké by si samotná Bliss nikdy neobliekla. A potom ju s vyhlásením „konečne si vrzneš“ odtiahne do blízkeho baru, kde ju po konzumácii niekoľkých panákov na guráž nabáda, aby si našla kvalitného milenca na jedno použitie.

Bliss uteká zbabelo na záchod, ale cestou narazí na zaujímavého mladíka menom Garrick, zabraného do čítania Shakespeara. Neplánovane preskočí iskra a Bliss má tú noc skutočne šancu prežiť rozprávkový sex, z ktorého však na poslednú chvíľu s mnohými nepodarenými výhovorkami vycúva. Ďalší deň ráno, prvú hodinu posledného semestra, Bliss skoro omdlie: zisťuje, že Garrick, ktorý pred necelými ôsmimi hodinami ležal nahý v jej posteli, je jej novým profesorom!

The New York Times a USA Today bestseller

***

„Povedali mi, aby som napísala knihu, akú by som si s chuťou sama prečítala ... Tak som to urobila. Snáď sa pri čítaní budete baviť rovnako ako ja pri písaní. “
Cora Carmacková

Neprovokuje tu len zakázaný pomer Bliss a Garricka. Tiež samotná Bliss, postupne dospievajúca a chápajúca samu seba, je zábavná a inšpiratívna.
Rtbookreviews.com

„Potrebujem viac Cory Carmackovej.“
Sophie Jordanová, autorka bestsellerov The New York Times a USA Today

„Perfektná kniha pre všetky čitateľky, ktoré majú rady nielen romantické príbehy plné vášne a búšiacich sŕdc, ale aj pekne ostrý humor. Zaručujeme vám, že hneď ako dočítate poslednú stránku, budete sa chcieť vrátiť znovu na začiatok.“
Nakladateľstvo Egmont Verlagsgesellschaften, Kolín nad Rýnom

***

Cora Carmacková

Začínajúca spisovateľská hviezda, uvádza k svojmu veku a zameraniu, že má „niečo cez dvadsať“ a rada píše o ľuďoch svojej generácie. Vyrastala v malom mestečku v Texase a teraz žije v New Yorku. Riadi sa mottom „Treba sa postaviť čelom ku všetkému, čo život prináša do cesty a naučiť sa s tým žiť – teda ak to práve nie sú nožnice“. Cora Carmacková sa venovala a venuje mnohých profesiám, ktoré delí na nudné (práce v maloobchode), zábavné (práca v divadle), stresujúce (výučba) a vysnívané (písanie). Hrdinov svojich kníh rada uvádza do veľmi trápnych situácií, pomocou ktorých si však prekvapivo nájdu toho pravého partnera pre život. Aj trápni ľudia totiž potrebujú lásku. Autorkina prvá kniha Losing It sa stala bestsellerom The New York Times a USA Today.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií