Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Microsoft 365 Business Standard (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft 365 Business Standard (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace a Teams, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Kód:  SWOFBSe_obn
Microsoft 365 Business Standard (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft 365 Business Standard (elektronická licencia)

Elektronická licencia kancelárske aplikácie Microsoft Office 365 vám ponúkne prostredie najnovšieho Wordu, Excelu, PowerPointu aj OneNotu pre váš počítač. Microsoft podporuje prácu vo Windows a najnovších MAC. Jeden používateľ môže mať nainštalovaný program až na 5 telefónoch, 5 tabletoch a 5 počítačoch pre čo najjednoduchšie prácu. S Microsoft Office môžete na svojich projektoch pomocou zdieľania pracovať aj vo viacerých ľuďoch a v prípade problémov je tu pre vás podpora Microsoft. Výhodou je tiež 1TB úložisko vo OneDrive, kam si môžete ukladať všetky svoje projekty.

Kľúčové vlastnosti elektronické licencie Microsoft Office 365 Business Standard

  • Tvorte dokumenty aj prezentácia v kancelárskom balíku Microsoft Office
  • Predplatné slúžia jednému užívateľovi po dobu 12 mesiacov
  • Nájdete tu známe aplikácie ako Word, Excel či PowerPoint
  • S balíčkom získate aplikácie Publisher a Access
  • Tvorte aj na tablete pomocou dotykového pera
  • Podpora až 300 užívateľov
  • Microsoft ponúkne navyše 1TB úložisko na OneDrive

Poskytne vám ochranu

Digitálny útoky pre vás nemusí byť problém. Microsoft Office disponuje funkciou detekcie ransomware a dokáže obnoviť dáta na OneDrive úložisku. Dokáže ochrániť PC, ale aj telefónne zariadenia a dvojfázové overenie totožnosti zaručí, že sa nikto nedostane k vašim projektom.

Všetko na jednom mieste s Microsoft Office 365

Dokumenty, tabuľky či prezentácie, to všetko môžete vytvárať v prémiových aplikáciách balíka Microsoft Office 365. Projekty môžete zdieľať medzi ostatnými spolupracovníkmi, ktorí balíček nemusí vlastniť. Stačí iba internet. Program Access vám potom pomôže vytvoriť databázu k vašim projektom.

Postup instalace

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky kancelárske programy Microsoft 365
» Všetky programy Microsoft OneDrive
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft 365 Business Standard (elektronická licencia)
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií