Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft 365 Business Standard SK (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft 365 Business Standard SK (elektronická licencia)
4,7 651 hodnotení
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace a Teams, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: všetky európske jazyky, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Kód:  SWOFBSeSK
Microsoft 365 Business Standard SK (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft 365 Business Standard SK (elektronická licencia)

Predstavujeme Microsoft 365 Business Standard (SK el. licencia)

Spolu je nám lepšie – Office 2019 a Windows 10

Predstavujeme Microsoft 365

Čo je obsiahnuté

KLASICKÉ aplikácie

  • Microsoft 365 Business Standard

    Word

  • Microsoft 365 Business Standard

    Excel

  • Microsoft 365 Business Standard

    PowerPoint

  • Microsoft 365 Business Standard

    Outlook

s windows 10

  • Microsoft 365 Business Standard

    OneNote

Nástroje na produktivitu, ktoré potrebujete na riadenie svojho podniku – od spoločnosti, ktorej dôverujete

Microsoft 365 Business

Riaďte svoju firmu tak, ako chcete, s aplikáciami, ktoré vám pomôžu spravovať vaše podnikanie.

Kancelárska aplikácia Microsoft Office 365 v anglickom jazyku vám ponúkne prostredie najnovšieho Wordu, Excelu, PowerPointu aj OneNotu pre váš počítač. Microsoft podporuje prácu vo Windows a najnovších MAC. Jeden používateľ môže mať nainštalovaný program až na 5 telefónoch, 5 tabletoch a 5 počítačoch na čo najjednoduchšiu prácu. S Microsoft Office môžete na svojich projektoch pomocou zdieľania pracovať aj s viacerými ľuďmi a v prípade problémov je tu pre vás podpora Microsoft. Výhodou je tiež 1 TB úložisko vo OneDrive, kam si môžete ukladať všetky svoje projekty.

Word 2019

Vytváranie, úpravy a zdieľanie dokumentov je jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Upravujte viditeľnosť pomocou funkcií, ako je šírka stĺpca, Farba stránky a Medzery v texte. Nové výukové nástroje prispievajú k plynulosti a zrozumiteľnosti. Vďaka funkcii Čítať nahlas si môžete vypočuť, ako Word prečíta dokument s použitím vami vybraného hlasu a rýchlosti.

Microsoft 365 Business Standard
Microsoft 365 Business Standard

Excel 2019

Teraz máte prístup k aktualizovaným typom grafov (ako sú lievikové grafy a 2D mapy); môžete prevádzať geografické dáta na vizualizácie s vysokou vernosťou, identifikovať poznatky, trendy a príležitosti a vkladať mapy do aplikácií Word, PowerPoint a Outlook. Lievikové grafy ukazujú kolísanie hodnôt naprieč rôznymi entitami alebo fázami procesu a môžu predstavovať obchodné profilácie, predajné lieviky a konverzácie na webových stránkach.

Náhľad a Morfing v PowerPointe

Funkcia Náhľad pre PowerPoint 2019 vám umožní posunúť prezentácie na vyššiu úroveň pomocou nelineárneho rozprávania a interaktívnych súhrnných snímok. S funkciou Náhľad získate väčšiu flexibilitu, aby ste mohli udržať záujem publika a pokračovať v prednášaní bez ukončenia režimu prezentácie. Morfing umožňuje generovať dynamické prechody a animácie a ľahko k prezentáciámpridávať filmový pohyb.

Microsoft 365 Business Standard
Microsoft 365 Business Standard

Outlook 2019

Program Office 2019 Outlook ponúka nové inteligentné funkcie, ktoré vám uľahčia prácu. Zvýraznite si kľúčové kontakty v obsahu e-mailu alebo v položke kalendára podľa ich mena pomocou @zmienok, ľahko si overte cestovné rezervácie a doručenie balíčka a uprednostnite svoje najdôležitejšie správy pomocou funkcie Prioritná doručená pošta.

Postup inštalácie

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky kancelárske programy Microsoft 365
» Všetky programy Microsoft OneDrive

Je táto licencia pre 5 zariadení ? V popise máte, že pre 1, ale pri verzii BOX je udané pre 5.

Dobrý deň chcem sa spitat Viete mi poskytnúť verziu s doživotným predplatným???

Diskusia a poradňa k Microsoft 365 Business Standard SK (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Microsoft 365 Business Standard SK (elektronická licencia)
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií