AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft 365 Personal (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft 365 Personal (elektronická licencia)
4,4 3 hodnotení
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive a Skype, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Kód:  SWOFPEe_NT_01
Microsoft 365 Personal (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft 365 Personal (elektronická licencia)

Predstavujeme Microsoft 365 pre jednotlivcov (elektronická licencia)

Prémiové aplikácie Office, viac miesta v cloudovom úložisku, rozšírené zabezpečenie a ďalšie výhody – to všetko v jednom praktickom predplatnom.

Predstavujeme Microsoft 365

Čo je obsiahnuté

prémiové aplikácie

  • Word

    Word

  • Excel

    Excel

  • PowerPoint

    PowerPoint

  • Outlook

    Outlook

služby

  • Cloudové úložisko OneDrive

    Cloudové úložisko OneDrive

  • Osobný trezor

    Osobný trezor

  • Rozšírené zabezpečenie

    Rozšírené zabezpečenie

Jedno bezpečné miesto pre vaše fotografie a súbory

Jedno bezpečné miesto pre vaše fotografie a súbory

S predplatným Microsoft 365 pre jednotlivca získate 1 TB miesta v cloudovom úložisku OneDrive. To je dostatok miesta na 300 000 fotografií a všetky vaše dokumenty,2 ktoré môžete upravovať a zdieľať na všetkých svojich zariadeniach – a môžete byť pokojní, pretože vaše súbory sú vždy zálohované a chránené. 

Produkt novej generácie

Váš osobný editor s plynulou znalosťou viac ako 80 jazykov

Microsoft Editor je váš inteligentný asistent, s ktorým budete lepšie písať, a to vo viac ako 80 jazykoch.

Váš osobný editor s plynulou znalosťou viac ako 80 jazykov
1 TB miesta pre vašu prácu a zábavu

1 TB miesta pre vašu prácu a zábavu

Cloudové úložisko OneDrive vám v základe ponúka 1 TB priestoru. Súbory môžete jednoducho zdieľať a pristupovať k nim odkiaľkoľvek. Pokojne aj zo svojho inteligentného telefónu. Už nikdy neprídete o svoje dáta, vždy ich nájdete na svojom OneDrive.

Naštartujte svoju kreativitu

Nechajte prehovoriť svoju kreativitu vďaka neustále sa rozrastajúcemu katalógu prémiových šablón v aplikáciách Word, Excel a PowerPoint.

Naštartujte svoju kreativitu
Povoľte uzdu svojej fantázii

Povoľte uzdu svojej fantázii

Microsoft 365 ponúka rôzne možnosti tvorby vlastného obsahu, ktorý bude prispôsobený vášmu jedinečnému štýlu.

Chráňte to dôležité

Zálohovanie súborov v počítači je opäť jednoduchšie

S funkciou Zálohovanie priečinkov na Microsoft OneDrive môžete zálohovať Dokumenty a Obrázky, aby boli vždy chránené a dostupné zo všetkých vašich zariadení.

Zálohovanie súborov v počítači je opäť jednoduchšie
Ochrana je teraz osobnou záležitosťou

Ochrana je teraz osobnou záležitosťou

Osobný trezor je chránená zložka v úložisku OneDrive, ku ktorej je prístup možný len po dvojfázovom overení totožnosti. Získavate tak ďalšiu úroveň ochrany pre vaše najdôležitejšie súbory.

Microsoft 365 Personal
Microsoft 365 Personal
Microsoft 365 Personal

PredplatnéPredplatnéJednorazový nákup
ProduktMicrosoft 365 pre rodinyMicrosoft 365 pre jednotlivcovMicrosoft Office 2019 pre študentov a domácnosti
Počet užívateľovAž 6 osôb1 osoba1 osoba
ZariadeniaVšetky vaše zariadeniaVšetky vaše zariadenia1 PC/Mac, 1 mobilné zariadenie
Cloudové úložisko OneDrive1 TB miesta v úložisku na osobu1 TB miesta v úložisku
Word/Excel/PowerPoint


Outlook


Publisher a Access (iba pre PC) (iba pre PC)
Microsoft Bezpečnosť rodiny


Technická podpora


1 Money v Exceli je k dispozícii iba v Spojených štátoch amerických, nástroj umožňuje pripojenie ku väčšine finančných inštitúcií.
2 Za predpokladu, že fotografie sú vo formáte JPG, majú veľkosť 4 MB a dokumenty sú súbory aplikácie Office vo veľkosti 0,8 MB.

Postup inštalácie

  • Navštívte stránku https://setup.office.com/ a postupujte podľa pokynov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky kancelárske programy Microsoft 365
» Všetky programy Microsoft OneDrive

Dobrý den, koupil jsem tuto licenci Office 365. Zkouším aktivovat Office365 na MacOs a vůbec nemůžu přijít na to, kam bych měl zadávat kód. Kam zadat tento kód? Lze to na MacOs?

Zboží dorazilo poškozeno: Balení Office 365 mi nešlo na ntb nainstalovat. Požaduji navrácení peněz za licenci Office 365.

Dobrý den, dá se touto licencí prodloužit moje stávající office 365 licence? Děkuji

Koupili jsme licenci a nemáme přístupový kód. Co s tím?

Dobrý den, zakoupil jsem notebook a k tomu roční licenci, ale zjistil jsem že licenci už máme, jde zakoupená licence od vás vrátit? nebyla využita. děkuji za odpověď

Dobrý deň, v popise k produktu Microsoft 365 Personal (elektronická licencia) za 28,90 Eur sa uvádza, že produkt nie je možné kúpiť samostatne. Ja som si zakúpil Asus Vivobook X540NA-DM159T Black, ku ktorému je táto elektronická licencia ponúkaná, avšak zakúpil som ho bez tejto elektronickej licencie. Môžem si túto elektronickú licenciu dokupiť? Akým spôsobom? Napadá ma, že by som mohol notebook vrátiť a kúpiť znovu aj s elektronickou licenciou, ale nechce sa mi to riešiť takým komplikovaným spôsobom. Ďakujem

Dobrý den. Mám účet Microsoft. Mám svůj ntb bez office registrovaný na můj účet MS. Pro dítě jsem k výuce nyní u vás koupil nový ntb a k němu jsem objednal i roční licenci Microsoft 365 personal . Je zde uvedena možnost sdílení pro 5 zařízení a 1 uživatel. Tento ntb rovněž zaregistruji na můj účet MS. Může být poté licence Microsoft 365 nainstalována a používána i na mém původním ntb nebo jak to sdílení licence funguje ? Ještě doplním, že druhé dítě má rovněž ntb, s trvalou licencí Office 2019 a zařízení je rovněž registrováno na můj účet MS . Každý člen domácnosti má své přihlašovací údaje, na každém ntb mám já účet jako administrátor a ostatní jsou přidáni jako uživatelé bez účtu MS. Prostě každý z nás může pracovat na libovolném ntb. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Microsoft 365 Personal (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Microsoft 365 Personal (elektronická licencia)
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií