Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Microsoft 365 Business Basic OLP (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft 365 Business Basic OLP (elektronická licencia)
3,2 13 hodnotení
Kancelársky softvér MS Office 365 pre 1 zariadenie, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: OneDrive, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Kód:  WZ096k9a1
Microsoft 365 Business Basic OLP (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft 365 Business Basic OLP (elektronická licencia)

Predplatné Office 365 Business Essentials obsahuje služby dôležité pre vaše podnikanie. Profesionálny e-mail Exchange Online s 50 GB schránkou. Vďaka jej veľkosti nebudete musieť riešiť niekoľko rokov zálohovanie e-mailov. Súčasťou e-mailovej schránky je tiež profesionálny kalendár, ktorý môžete v rámci firmy zdieľať a lepšie tak organizovať firemné aktivity.

Kľúčové vlastnosti Microsoft Office 365 Business Essentials

  • Predplatné na 1 rok zahŕňa aplikácie Exchange Online s kapacitou 50 GB, Office Online, SharePoint Online, Skype pre firmy a Yammer
  • Rôzne jazykové verzie
  • Určené pre 1 používateľa
  • K dispozícii cloudový diskový priestor OneDrive pre firmy s kapacitou 1 TB
  • Obsahuje webové verzie Access, Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint, Word (desktopové verzie aplikácií nie sú súčasťou)

Microsoft Office 365 Business Essentials sa predstavuje

Na účely komunikácie slúži Skype pre firmy, ktorý zaistí online komunikáciu vo vašej firme aj mimo nej. Výhodou, oproti podobným službám zadarmo, je prepojenie komunikátora s ostatnými službami Office 365, ako je Exchange Online, OneDrive pre firmy, SharePoint Online a Yammer. Môžete tak priamo z týchto služieb začať rýchlu konverzáciu pomocou Skype pre firmy a vyriešiť potrebné záležitosti. SharePoint Online vybaví vašu firmu intranetovým portálom, kde jednotlivé tímy alebo celá firma môžu zdieľať dôležité informácie a pracovať na spoločných projektoch.

Nasmerujte svoje podnikanie správnym smerom

Modernou službou je aj firemná sociálna sieť Yammer, ktorá pomáha udržiavať a zvyšovať know-how vo firme. Služba OneDrive pre firmy umožní vašim zamestnancom zálohovať dôležité súbory pre prípad zlyhania ich zariadenia, zabezpečí ich automatickú distribúciu na rôzne zariadenia, ako sú počítače, tablety a inteligentné telefóny a zároveň im umožní vybrané dokumenty bezpečne zdieľať s ďalšími kolegami alebo externými kontaktmi. Každý používateľ získava 1 TB dátového priestoru na svoje súbory a prácu. Súčasťou predplatného je tiež Office Online, online-ová verzia obľúbeného kancelárskeho balíka Microsoft Office, ktorá zahŕňa online programy Outlook, Word, Excel, PowerPoint a poznámkový blok OneNote.

Využívajte spoločne s Office programami

Office 365 Business Essentials je kompatibilný s desktopovými verziami najnovších aplikácií Office 2016, 2013, 2010 a 2007 (verzia Office 2007 s mierne obmedzenou funkciou), Office for Mac verzie 2016, 2011 a 2008.

Elektronický kľúč, ktorý získate po zakúpení tejto licencie, možno použiť nielen na zakúpenie nového predplatného, ale aj na predĺženie existujúceho. Viac informácií o aktivácii a predĺžení predplatného nájdete v našom článku.

Exchange Online: Používajte profesionálny e-mail v známom prostredí Outlooku s mnohými funkciami na svojom stolnom počítači alebo pomocou Outlook Web App vo webovom prehliadači. Získajte 50 GB poštovú schránku pre každého používateľa a posielajte prílohy až do veľkosti 150 MB.


OneDrive pre firmy: 1 TB on-line úložiska pre každého používateľa a prístup k dokumentom prakticky odkiaľkoľvek. Môžete zdieľať súbory s ďalšími používateľmi vo vašej organizácii aj mimo nej, určovať, kto môže prezerať aj upravovať jednotlivé súbory. Jednoducho možno tiež synchronizovať súbory s počítačmi alebo systémami Mac a ďalšími zariadeniami.


Skype pre firmy: Spojte sa s inými používateľmi Skypu pre firmy pomocou rýchlych správ, hlasových hovorov a videohovorov a informujte ich o svojej dostupnosti pomocou online stavu. Zdieľajte informácie o stave, rýchle správy a hlasové hovory s používateľmi Skypu. Organizujte online stretnutia so zvukom a videom s možnosťou jednoduchého zdieľania obrazovky a HD videokonferencií.


SharePoint Online: Vytvorte si tímové webové stránky, kde môžu používatelia zdieľať dokumenty, kalendáre a pracovať na spoločných projektoch. K dispozícii je 10 GB úložného priestoru + navýšenie 500 MB za každého pridaného používateľa.


Office Online: Vytvárajte a upravujte dokumenty Word, Excel, PowerPoint priamo vo webovom prehliadači. Začnite používať elektronický poznámkový blok OneNote a majte svoje poznámky k dispozícii na všetkých svojich zariadeniach.


Yammer: Firemná sociálna sieť, ktorá umožní vašim zamestnancom spojenie so správnymi ľuďmi. Zaistí zdieľanie informácií naprieč tímami a organizáciu projektov. Vhodný nástroj pre formálne i neformálne diskusie v rámci organizácie aj mimo nej. Pomáha udržiavať a zvyšovať know-how vo firme.


Ako aktivovať Office 365

Potom čo objednáte službu Office 365 v rámci MS Open Licencia zmluvy, Microsoft automaticky odošle aktivačný e-mail osobe, ktorá je uvedená v dohode o programe Volume Licensing ako online administrátor. Tento e-mail obsahuje odkaz na stránku, kde je možné online službu aktivovať. Pre prihlásenie k aktivačnému portálu je potrebné mať zaregistrovaný tzv. „Účet organizácie/Organizational account“. V prípade, že ešte nemáte založený Účet organizácie, postupujte podľa inštrukcií a založte si ho. V prípade, že Účet organizácie už máte, prihláste sa týmto účtom.


Office 365 systémové požiadavky pre PC

  • 1 GHz alebo rýchlejší x86 alebo x64 s podporou SSE2
  • 2 GB Ram
  • 3 GB priestoru na pevnom disku
  • Rozlíšenie 1 280 × 800
  • Grafická karta podporujúca DirectX 10 alebo vyšší
  • Operačný systém: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows 10 Server
  • Podpora prehliadačov: Internet Explorer 9, 10, 11; Mozilla Firefox 35.x+, Google Chrome 40+, Microsoft Edge
  • .Net verzia:.NET 3.5, niektoré funkcie vyžadujú tiež nainštalované .NET 4.0 alebo 4.5 CLR
  • Účet Microsoft a internetové pripojenie pre inštaláciu

Postup instalace

1. Pro nové uživatele do stávajícího tenantu, nebo zřizujete-li nový tenant:

2. Pro stávajícího (existujícího) klienta, který již Off365 účet vlastní a chce jen prodloužit předplatné o další rok:

  • Prodloužení nelze v novém admin centru provést přes odkaz výše, jelikož systém takto již nenabízí prodloužení.
  • V tomto případě je potřeba se přihlásit do svého admin centra (admin.microsoft.com) a jít přes menu „Billing“ – „Your product“ - „Prodloužit datum ukončení“

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky programy Microsoft OneDrive

Môžem kúpenú licenciu posunúť (predať) ďalšej osobe z dôvodu, že pre mňa je nevyužiteľná - kúpil som ju v presvedčení, že obsahuje iné funkcie a nechcete mi vrátiť peniaze? Ďakujem za skorú odpoveď.

jedna se o totozny produkt jako je toto: Odkaz do neznáma

Mám dotaz k licenci Microsoft Office 365 Business Essentials, mám krabicovou verzi Office, chtěl bych si k tomu zakoupit tuto licenci a krabicovou verzi propojit s novým účtem a využívat to. Mohu to takto udělat na 2PC (v práci a doma) a jednom mobilu zároveň nebo to mohu používat pouze na jednom zařízení např. jenom v práci? Děkuji

Microsoft Office 365 pro jednotlivce s 1TB úložištěm – jen při nákupu nového PC, notebooku nebo MAC - Aktivovat Aktivační kód naleznete vytištěný na štítku, který najdete nalepený na produktu v balení zásilky, nebo v nalepovací obálce. Máte už mě za hlupáka, tak mi prosím popište, kam jste nalepili tento kod. Děkuji Tesaříková

Dobrý den, MO365 Business Essentials a Skype for Business. Jedná se o plnohodnotný Skype? Někde jsem slyšel, že v této verzi funguje pouze na pevné linky. Kdož ví a poví, díky za info. L.M.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda Office 365 business essentials obsahuje i aplikaci Teams v plné verzi bez omezení nebo zda je třeba zakoupit jinou licenci, případně jakou, děkuji.

Dobry den. Akym sposobom mozem aktivovat a stiahnut Microsoft Office 365 Business. Ked pouzijem link Odkaz do neznáma tak po zadani kodu mi vypise tuto chybu: Sorry, we can't find this product key in our database. If your product key is for Office 2010, Office 2007, or Office for Mac 2011, you can redeem your product key and download Office here. If your product key is for Office 365 for Business, redeem it here. Error code: ERR_TOKENCLASS_PERMISSION_DENIED Correlation ID: cf2b96a9-fe33-4dae-a7e2-ac840f12c63f

Dobry den, aktualne vyuzivam rovnake predplatne priamo u Microsoftu a uhradzam platby mesacne. Rocna viazanost mi bude prave koncit. Je mozne pod uz vytvorenym kontom Office365 poziadat o ukoncenie predplatneho u Microsoftu a vyuzivat rocnu licenciu, zakupenu u Vas? Vopred dakujem za odpoved.

Dobrý den, jak dlouho po zakoupení licence je možné licenci aktivovat na stránkách Microsoftu. Ihned po zakoupení se to nedaří, s tím že product key se nedaří najít v jejich databázi.

Dobrý den, je možné přejít z Business Essentials na Business Premium a doplatit rozdíl? Nevšiml jsem si, že Essentials má jen online verze aplikací.

12
Diskusia a poradňa k Microsoft 365 Business Basic OLP (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Microsoft 365 Business Basic OLP (elektronická licencia)
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií