Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Microsoft 365 Business Standard OLP (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft 365 Business Standard OLP (elektronická licencia)
4,6 34 hodnotení
Kancelársky softvér MS Office 365 pre 5 zariadení, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, Skype, SharePoint Workspace a Yammer, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Kód:  WZ096k9c1
Microsoft 365 Business Standard OLP (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft 365 Business Standard OLP (elektronická licencia)

Predplatné Office 365 Business PremiumOLP obsahuje známe desktopové aplikácie Outlook, Word, Excel, PowerPoint a menej známy OneNote, Access a Publisher. Tieto aplikácie sú dostupné vždy v najnovšej verzii a spoločnosť Microsoft stále vydáva drobné vylepšenia. Vďaka tomu budete mať k dispozícii stále aktuálnu a najmodernejšiu verziu, takže vaša firma bude stále využívať najnovšie technológie.

Microsoft Office 365 Business Premium OLP sa predstavuje

V rámci predplatného je možné využiť inštaláciu ako na počítače so systémom Windows, tak aj na počítače so systémom Mac OS. Predplatné tiež zahŕňa licenciu pre komerčné využitie na tabletoch a inteligentných telefónoch so systémami Android, iOS a Windows Phone. V rámci predplatného získa každý užívateľ OneDrive pre firmy s 1 TB úložného priestoru pre zálohovanie, synchronizáciu a zdieľanie svojich súborov. V prípade potreby je k dispozícii Office Online pre vytváranie, editáciu a prezeranie dokumentov Word, Excel, PowerPoint a OneNote prostredníctvom webového prehliadača z ľubovoľného zariadenia. Stačí sa len prihlásiť na www.office.com. K dispozícii je tiež online aplikácia Sway na vytváranie pôsobivých a interaktívnych prezentácií, brožúr a školení.

 

Známe aplikácie vždy v najnovšej verzii

Office 365 ponúka úplné verzie vašich známych aplikácií, ako sú Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access a Publisher, ktoré nainštalujete na vaše rôzne zariadenia. Objavte svet Office aplikácií a zjednodušte si váš život. Upravujte PDF súbory, tvorte atraktívne dokumenty alebo sledujte firemné výdavky v grafoch. Vďaka Office 365 máte navyše vždy upgrade na novú verziu už v cene, nemusíte tak kupovať novú licenciu na každé nové zariadenie, ak chcete aktuálnu verziu Office.

 

Elektronický kľúč, ktorý získate po zakúpení tejto licencie, možno použiť nielen na zakúpenie nového predplatného, ale aj k predĺženiu existujúceho. Viac informácií o aktivácii a predĺžení predplatného nájdete v našom článku.

Outlook: Profesionálna aplikácia na organizáciu práce, najmä e-mailov, schôdzok, kalendára a úloh. Prepojenie na aplikáciu OneNote umožňuje efektívne vytvárať elektronické poznámky a lepšie tak plniť úlohy.


Word: Textový editor, vďaka ktorému rýchlo pripravíte alebo upravíte požadovaný dokument. Režim na čítanie vám zaistí pohodlné čítanie dokumentu na obrazovke vášho zariadenia. Prepojenie s OneDrive pre firmy umožní jednoduché zálohovanie, verzovanie a zdieľanie dokumentov, vrátane spoločnej práce viac ľudí na jednom dokumente. Kvalitná kontrola pravopisu zaistí, že vaše dokumenty budú bez pravopisných a gramatických chýb.


Excel: Tabuľkový procesor, ktorý umožňuje efektívne vytvárať prehľadové tabuľky, automatizované výpočty a analyzovať dáta. Nové formy podmieneného formátovania a veľký počet grafov umožní rýchlu analýzu dát a ich prezentáciu. Prepojenie s OneDrive pre firmy umožní jednoduché zálohovanie, verzovanie a zdieľanie excelových dokumentov.


PowerPoint: Nástroj na vytváranie prezentácií teraz tiež umožňuje zaznamenávať aktivity v počítači. Môžete tak rýchlo vytvoriť návod pre svojich zamestnancov alebo zákazníkov. V kombinácii s dotykovými obrazovkami a elektronickým perom môžete posunúť svoje prezentácie opäť o úroveň vyššie.


OneNote: Inteligentný poznámkový blok, ktorý je prepojený s aplikáciou Outlook. Môžete si tak ľahko vytvárať poznámky k svojim e-mailom alebo naopak z poznámok alebo šablón v OneNote vytvoriť na jedno kliknutie myši e-mailovú správu. Jednotlivé poznámkové bloky môžete mať vďaka automatickej synchronizácii dostupné na všetkých svojich zariadeniach alebo ich zdieľať s vybranými užívateľmi.


Publisher: Nástroj na vytváranie marketingových dokumentov, od vizitiek, letákov, až po hromadnú korešpondenciu, ktorú môžete personalizovať. K dispozícii sú tiež už pripravené šablóny.


Office Online: Vytvárajte a upravujte dokumenty Word, Excel, PowerPoint priamo vo webovom prehliadači. Začnite používať elektronický poznámkový blok OneNote a majte svoje poznámky k dispozícii na všetkých svojich zariadeniach.


SharePoint Online: Vytvorte si tímové webové stránky, kde môžu používatelia zdieľať dokumenty, kalendáre a pracovať na spoločných projektoch. K dispozícii je 10 GB úložného priestoru + navýšenie 500 MB za každého pridaného používateľa.


Yammer: Firemná sociálna sieť, ktorá umožní vašim zamestnancom spojenie so správnymi ľuďmi. Zaistí zdieľanie informácií naprieč tímami a organizáciu projektov. Vhodný nástroj pre formálne i neformálne diskusie v rámci organizácie aj mimo nej. Pomáha udržiavať a zvyšovať know-how vo firme.


Ako aktivovať Office 365 Business OLP?

Po tom, čo objednáte službu O365 v rámci MS Open License, Microsoft automaticky odošle aktivačný e-mail osobe, ktorá je uvedená v dohode o programe Volume Licensing ako online administrátor. Tento e-mail obsahuje odkaz na stránku, kde je možné online službu aktivovať. Pre prihlásenie k aktivačnému portálu je potrebné mať zaregistrovaný tzv. „Účet organizácie/Organizational account“. V prípade, že ešte nemáte založený Účet organizácie, postupujte podľa inštrukcií a založte si ho. V prípade, že Účet organizácie už máte, prihláste sa týmto účtom.


Office 365 systémové požiadavky pre PC

  • 1 GHz alebo rýchlejší x86 alebo x64 s podporou SSE2
  • 2 GB RAM
  • 3 GB priestoru na pevnom disku
  • Rozlíšenie 1 280 × 800
  • Grafická karta podporujúca DirectX 10 alebo vyššia
  • Operačný systém: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows 10 Server
  • Podpora prehliadačov: Internet Explorer 9, 10, 11; Mozilla Firefox 35.x, Google Chrome 40+, Microsoft Edge
  • .Net verzia: .NET 3.5, niektoré funkcie vyžadujú tiež nainštalované .NET 4.0 alebo 4.5 CLR
  • Účet Microsoft a internetové pripojenie pre inštaláciu
 

Postup instalace

1. Pro nové uživatele do stávajícího tenantu, nebo zřizujete-li nový tenant:

2. Pro stávajícího (existujícího) klienta, který již Off365 účet vlastní a chce jen prodloužit předplatné o další rok:

  • Prodloužení nelze v novém admin centru provést přes odkaz výše, jelikož systém takto již nenabízí prodloužení.
  • ​V tomto případě je potřeba se přihlásit do svého admin centra (admin.microsoft.com) a jít přes menu „Billing“ – „Your product“ - „Prodloužit datum ukončení“

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky programy Microsoft OneDrive

Dobrý deň, včera som si zakúpila elektronickú licenciu Microsoft office, platba prebehla platobnou kartou. Bohužiaľ stále sme neobdržali žiadny email s touto licenciou. Je možné preveriť, kedy nám bude licencia zaslaná? Ďakujem

Dobrý den, Jedná se tedy o licenci Business Premium nebo Business Standart? V popisu je zmiňována licence Premium ale v názvu je zmiňována Business Standard. Děkuji

Jaky je rozdíl mezi tímto produktem a Microsoft 365 Business Standard CZ za 3990? Děkuji

Dobrý den, obsahuje licence Microsoft Office 365 Business Premium OLP (elektronická licence) (Kód: WZ096k9c1) skutečně i aplikaci Yammer? Dle české verze stránek office.com tomu tak není, ale vy ji uvádíte jako jednu z aplikací, která je v této licenci obsažena. Děkuji

Dobrý den,je tento produkt vhodný do malé firmy, kde potřebujeme office na 5 PC? DĚKUJI

Dobry den, aky je rozdiel medzi office 365 business a office 365 business premium, teda okrem ceny, povodna cena je pre oba produkty rovnaka ale po zlave je jeden vyrazne lacnejsi? Dakujem.

Dobry den, -lze tyto licence použít pro prodloužení stávajících licencí O365 Business Premium? (máme nyní 52) -za jak dlouho po objednaní dostaneme aktivační kód? -jak postupovat, aby se všechno v pořádku nemapovalo k stávajícímu firemnímu účtu? Dekuji

Zdar, takže i nainstalovaný komponenty office se za tu cenu dají provozovat 1 rok a konec ? ď.J.

Dobrý den, budou při zakoupení licence a instalace např. excelu běžet makra a VBA kod na tabletu s androidem?

Dobrý deň. Zakúpil som si u Vás nejaký tovar spolu aj s liceciou na MS OFFICE. Platil som s BTC a všetko prebehlo v poriadku , už ste mi včera aj zaslali mail že sušičku máte , ale púzdro na mobil nie. Že mi sami rozdelíte objednávku , čo máte skladom mi pošlete a čo nemáte, pošlete neskôr... Dnes sa snažím licenciu stiahnúť v sekcii LICENCIE , ale vypisuej mi to: Po zaplatení objednávky bude možné licenciu stiahnuť.". Viete sa mi na to pozrieť čo sa deje? Celkom dosť súrne ju potrebujem. Číslo objednávky je: Zaplatené, zabezpečujeme tovar Objednávka 171 584 772. Ďakujem pekne.

12
Diskusia a poradňa k Microsoft 365 Business Standard OLP (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Microsoft 365 Business Standard OLP (elektronická licencia)
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií