PET AlzaBoxy Q1

Mister (SK)

Zobraziť katalóg
Mister (SK) E-kniha, Slovensky
Elektronická kniha
Autor: E L James
2019, Slovensky, 504 strán
Kód:  EK31731 ISBN: 978-80-269-1225-5

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mister (SK)

Nechajte sa pohltiť vášnivým ľúbostným príbehom

LONDÝN 2019.
Pre Maxima Trevelyana je život hračkou. Keďže dobre vyzerá, priatelí sa s aristokratmi a je bohatý, nikdy nemusel pracovať a len zriedkakedy spáva sám. Toto všetko však zmení tragédia.
Maxim nadobudne šľachtický titul svojej rodiny, zdedí jej peniaze i nehnuteľnosti. K tomu však patrí aj zodpovednosť, a on nie je na takúto úlohu pripravený, nedokáže sa s ňu vysporiadať. Ešte ťažšie je preňho nepodľahnúť pokušeniu v podobe tajomnej mladej ženy, ktorá len nedávno pricestovala do Anglicka a náhle mu skrížila cestu, a ktorá sa okrem nebezpečnej, nepríjemnej minulosti nemá čím chváliť.
Je zdržanlivá, je nádherná, je hudobne nadaná – skrátka, vzrušujúca záhada. A tak sa Maximova túžba čoskoro zmení na dosiaľ nepoznanú vášeň, ktorú si ani len nedovolí pomenovať.

Kto je vlastne Alessia Demachiová? Dokáže ju Maxim ochrániť pred nevraživosťou, čo jej hrozí? No a čo urobí ona, keď sa dozvie, že aj on skrýva tajomstvá?

Čitateľ príbehu Mister sa zo srdca Londýna presunie cez divoký vidiek Cornwallu až na Balkán plný pochmúrnej, drsnej krásy, a počas šialenej jazdy, sršiacej nebezpečenstvom a túžbou, bude až do samého konca zadržiavať dych.

Originálny názov: The Mister

Vypnuto

E L James

Po dvadsiatich piatich rokoch v televízii sa rozhodla splniť si detský sen – písať príbehy, ktoré čitateľov chytia za srdce. Výsledkom bola kontroverzná, zmyselná romanca Päťdesiat odtieňov sivej a jej dve pokračovania – Päťdesiat odtieňov temnoty a Päťdesiat odtieňov slobody.
V roku 2015 jej vyšiel svetový bestseller Grey, príbeh Päťdesiat odtieňov sivej očami Christiana Greya, a v roku 2017 nesmierne populárny Darker, druhá časť príbehu Päťdesiat odtieňov temnoty očami Christiana Greya.
Jej knihy vyšli v päťdesiatich jazykoch a predalo sa z nich na celom svete viac ako 150 miliónov výtlačkov.
Magazín Time označil E L James za jednu z „najvplyvnejších ľudí sveta“ a Publishers Weekly za „osobnosť roka“.
Príbeh Päťdesiat odtieňov sivej sa na vrchole záznamu najpredávanejších kníh New York Times udržal 133 týždňov po sebe. Päťdesiat odtieňov slobody získalo cenu Goodreads Choice Award za rok 2012 a príbeh Päťdesiat odtieňov sivej vybrali čitatelia jako jeden zo 100 najlepších príbehov spomedzi Great American Read PBS za rok 2018. Darker sa dostal do širšieho výberu ceny International DUBLIN Literary Award za rok 2019.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií