PET PET

Money S3 - Sklad

Zobraziť katalóg
Money S3 - Sklad
5 2 hodnotení
Elektronická licencia – podnikateľský systém - špeciálny komplet skladového programu Money S3 Sklad s výbavou a funkciami na mieru firmám, ktoré vedú iba skladovú evidenciu. Program neobsahuje moduly na vedenie účtovníctva.
Kód:  EO113c

Money S3 - Sklad

Účtovný systém Money S3 sme vo verzii Sklad prerobili na dokonalý skladový program. Firmy, ktoré vedú iba skladovú evidenciu, fakturáciu a objednávky, nezaťažujú moduly na vedenie účtovníctva, miezd alebo majetku. Vďaka tomu je program rýchly, prehľadný a cenovo dostupný - Platíte len za funkcie, ktoré skutočne využijete. Money S3 Sklad nevyžaduje vypĺňanie predkontácií a ďalších účtovných záležitostí, ktoré za firmy často spracováva externý účtovník.

 

Hlavné vlastnosti a funkcie programu Money S3 Sklad

Skladový program Money S3 Sklad si zachoval všetky výhody účtovného systému Money S3 - jednoducho sa ovláda, obsahuje prepracované pomôcky aj bezplatné legislatívne aktualizácie na jeden kalendárny rok zadarmo. Vďaka svojim výhodám a vlastnostiam je program Money S3 najoceňovanejším účtovným programom v Českej republike. Program Money S3 Sklad už v základe obsahuje funkcie a moduly:

  • Fakturácia - Vystavovať, prijímať, tlačiť aj upravovať faktúry je so systémom Money S3 jednoduché a funkčné. Program ovláda dodacie listy, daňové doklady, zloženky, sprievodky a niekoľko ďalších predpripravených typov faktúr - od zálohových po dobropisy. Faktúry môžete napojiť aj na sklady alebo objednávky a vystavíte ich aj hromadne.

     

  • Sklady a objednávky - V programe Money S3 máte prístup k vedeniu jedného skladu so všetkými dôležitými funkciami - od evidencie tovaru, až po prehľadové zostavy a modul Intrastat. Rýchlu orientáciu v tovare zabezpečujú aj skladové skupiny a skladové karty. Prerobená je aj práca s cenami a cenovými hladinami. Prehľadná je tiež evidencia tovaru vrátane jeho trvanlivosti a záznamov výrobných čísel. Samozrejmosťou je prístup ku všetkým skladovým dokladom, aparát inventúr, objednávkový systém aj rad funkcií pre hromadné operácie.

     

  • Financie - Špeciálny finančný modul iba vo verzii Money S3 Sklad. Nezaťažuje vás účtovnými operáciami, vystavené faktúry neobsahujú predkontáciu a členenie DPH. Program dokáže pracovať s ľubovoľným počtom bankových účtov, vystavovať interné, záväzkové alebo vkladového doklady a používať užitočné zoznamy.

     

  • Adresár - Základ účtovného systému ponúka rozsiahle možnosti. Money S3 dokáže kontakty triediť, radiť do skupín a filtrovať, zvláda tiež hromadné operácie. Navyše podporuje vytváranie vlastných adresných kľúčov aj podujatí viazaných na kontakt s časovým upozornením. Vaše kontakty automaticky preverí služba "Firemný Lustrátor" spoločnosti Bisnode Slovensko aj semafory ekonomickej situácie CreditCheck.

 

Čo je to elektronická licencia?


Elektronická licencia je bežný softvér. Miesto krabice s médiom však od nás dostanete odkaz na stiahnutie softvéru a ďalej kód pre jeho aktiváciu. Nemusíte tak čakať na dodanie a softvér môýete začať používať už pár minút po jeho zakúpení. Bližšie informácie o elektronických licenciách.

Ďalšie funkcie programu Money S3 Mini

  • Editor tlačových správ
  • Výkazy intrastat
Porovnanie jednotlivých verzií programuMINILITESKLAD
Technická podpora
Neobmedzený počet dokladov
Daňová evidencia
Podvojné účtovníctvo
Evidencia majetku
Sklady a objednávky
Mzdy a personalistika

 

 

 

Licencia

  • Elektronická licencia pre softvér Money S3 - Lite
  • Licencia je platná jeden rok
  • Licencia je vydaná pre jednu osobu

Systémové požiadavky:

  • Aspoň 2 GHz procesor, 1 GB RAM a 2 GB voľného miesta na disku
  • Operačný systém Microsoft Windows
  • Monitor s rozlíšením minimálne 1024 x 768 pixelov

 

Postup inštalácie

  • Stiahnutie aktuálneho inštalačného balíčka
  • Vloženie inštalačného čísla
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií