AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Můj příběh

Zobraziť katalóg
Můj příběh E-kniha, Česky
4,7 8 hodnotení
Elektronická kniha
2019, Česky, 432 strán
Kód:  EK30716 ISBN: 9788025728574

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Můj příběh Predaj skončil

Můj příběh

Životný príbeh prvej dámy Spojených štátov amerických a prvé Afroameričanka v tejto úlohe Michelle Obamovej

Michelle Obamova sa vďaka svojmu životu naplnenému zmyslom a úspechy stala jednou z nejikoničtějších a najpodmanivejšej žien našej éry. Ako prvá dáma Spojených štátov amerických a prvé Afroameričanka v tejto úlohe pomohla nastoliť najvľúdnejšou a najprístupnejšie atmosféru v Bielom dome v histórii a vybudovala si pozíciu silné zástankyňa práv žien v Spojených štátoch aj po celom svete.

Radikálne zmenila životný štýl mnohých rodín, ktoré vďaka nej vedú zdravší a aktívnejší život, naučila nás niekoľko tanečných krokov, zabodovala v Carpool Karaoke Jamesa Cordente a v nemilosrdnej žiare reflektorov dokázala vychovať dve normálne a skromné dcéry.

Michelle Obamova vo svojich pamätiach, diele plnom hlbokých úvah a úchvatného vypravěčství, pozýva čitateľa do svojho sveta a zaznamenáva zážitky, ktoré ju formovali - od detstva v chicagskej South Side, cez leta, kedy ako vedúca pracovníčka vyvažovala materské a pracovné povinnosti, až po dobu , ktorú strávila na najslávnejšej svetovej adrese.

S neomylnou úprimnosťou a iskrivým vtipom opisuje svoje víťazstvo aj sklamanie na verejnosti aj v súkromí a rozpráva svoj príbeh, tak ako ho žila - svojimi slovami a podľa svojho. Môj príbeh je kniha nielen vrelá, múdra a zrozumiteľný, je to tiež neobvykle dôverné oznámenia ženy, ktorá oplýva silnou dušou, inteligenciou a prirodzenú múdrosťou, ženy, ktorá sa vždy vzpierala všetkým očakávaniam a ktorej príbeh nás inšpiruje k rovnakému postoju.

Napsali o knize Můj příběh

"Keď som písala Môj príbeh, bol to pre mňa hlboký osobný zážitok. Úplne prvýkrát som mala priestor sa otvorene zamyslieť nad svojou neočakávanú životnú dráhou. V tejto knihe hovorím o svojich koreňoch, o tom, ako malé dievča z chicagskej South Side našlo vo svojom hlase silu a dokázalo túto silu odovzdať iným. Dúfam, že moja osobná cesta bude čitateľa inšpirovať k tomu, aby v sebe našli odvahu a stali sa tým, kým túži byť. Nemôžem sa dočkať, až sa s nimi o svoj príbeh podelím. "

Michelle Obamova

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií