MS hokej Aplikace

Nero Platinum 365 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Nero Platinum 365 (elektronická licencia)
5 4 hodnotení
Napaľovací program pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy, pre školy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWLN0008
Nero Platinum 365 (elektronická licencia) Predaj skončil

Nero Platinum 365 (elektronická licencia)

Celý balík programov v jednej kolekcii

Program na napaľovanie Nero Platinum 365 v sebe skrýva softvér Nero Platinum Suite a k tomu ďalších 200 funkcií navyše. Ide o softvér, ktorý po zakúpení poskytuje ročnú licenciu. Budete môcť využívať všetky programy s najnovšími aktualizáciami mnohých aplikácií a zákazníckou podporou VIP 1 rok. Snímajte fotografie, nakrúcajte videá, vychutnajte si hudbu. K dispozícii máte viac ako 200 aplikácií.

Nero DuplicateManager Photo pre prehľadný fotoarchív

Prichádza nová umelá inteligencia Nero Platinum 365, ktorá urobí poriadok vo fotoalbume. Organizujte si fotografie, označujte ich, hodnoťte a jednoducho vyhľadávajte napríklad podľa scén. K tvári priradíte mená a snímky budú ľahšie dohľadateľné. Duplikáty softvér odstráni, zoradí fotografie podľa miesta a vy si môžete na mape sveta prezerať prežité dobrodružstvá. Zaujímavá funkcia je časová os. Upravujte fotografie jedným kliknutím, a to všetko lokálne na vašom počítači bez cloudu.

Vytvárajte s Nero Videom cool videá

Spojte vaše spomienky a vytvorte majstrovský film v priebehu okamihu. So softvérom Nero Platinum 365 máte k dispozícii stovky kvalitných šablón s témami na sviatky, príležitosti a rôzne udalosti. Nero Video dokáže vytvoriť aj obraz v obraze, alfa kanál, posun náklonu, spomalený pohyb aj časozberné efekty. Filmy si upravujte, strihajte a exportujte podľa vašich predstáv. Na svojich priateľov i rodinu urobíte dojem svojím profesionálnym dielom. Všetko je možné napáliť na optický disk.

Streamujte a sťahujte

Vychutnajte si svojich obľúbených interpretov v pohodlí a s prehľadom. Uložte si obľúbené skladby zo všetkých hudobných stramovaných služieb rýchlo, legálne a v špičkovej kvalite. Jednotlivé skladby upravujte, strihajte podľa vlastných predstáv. K dispozícii máte množstvo efektov ako fade-in/out, alebo napríklad úpravu hlasitosti. Keď budete so svojím dielom spokojní, napáľte ho na optický disk.

Zálohovanie s programom Nero Platinum 365

Určite máte veľa dôležitých vecí či spomienok, ktoré si chcete uchovať a neradi by ste o ne prišli. Napaľovací program Nero Platinum 365 ponúka praktické a bezpečné zálohovanie. K dispozícii máte zálohovanie na pevné disky, optické médiá aj cloudy ako Google Drive, OneDrive, Magenta CLOUD, HiDrive, pCloud, alebo QLOUD.

Konvertujte súbory podľa ľubovôle

Sťažnosti na pomalý počítač budú minulosťou. S programom Nero Platinum 365 získate vyšší výkon. Zrýchli váš počítač, aktualizuje ovládače a zvýši rýchlosť internetu. Získate kontrolu nad výkonom PC a sami sa rozhodnete, či problémy budete riešiť postupne alebo všetky naraz. Potrebujete previesť vaše súbory do iných formátov? Žiadny problém. S programom Nero Platinum 365 to zvládnete jedným kliknutím.

Uchovajte si dáta s programom Nero Platinum 365

Program na napaľovanie Nero Platinum 365 má v sebe zabudovaných mnoho ďalších užitočných nástrojov ako obnova zmazaných dát, ľahké šifrovanie osobných dát, formátovanie aj duplikovanie médií. S programom Nero Platinum 365 budete pripravení na každý prípad.


Postup instalace:

Stažení instalačního balíčku: https://www.nero.com/download.php?id=nerocore_full_installer

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    P-DC1-WEB13
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií