PET PET

Nikdy nehovor nie

Zobraziť katalóg
Nikdy nehovor nie E-kniha
Elektronická kniha
2014, 256 strán
Kód:  EK16082 ISBN: 978-80-811-4400-4

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nikdy nehovor nie Predaj skončil

Nikdy nehovor nie

Lucia je mladá mestská žena, ktorá miluje módu, vysoké lodičky a všetok luxus, ktorý sa jej ponúka. Na oslave narodenín svojich rodičov sa zoznámi s Dušanom. Ten je úplne iný, než muži, na ktorých mala doposiaľ šťastie. Dušan prichádza o prácu. Konečne si však môže splniť svoj sen – podnikať na vlastnej farme. Dokáže Lucia vymeniť pohodlný život v meste za tvrdý život na myjavských kopaniciach?

Erika Hornáková (1975). Pochádza z Myjavy. Vyskúšala viaceré povolania. Bola vedúca predajne, realitná maklérka, ale i kozmetická poradkyňa. Vymenila mestský život za život na tvrdých myjavských kopaniciach, kde sa v lone prírody venuje svojej malej rodinnej farme, čo pokladá okrem kníh a písania za svoju najväčšiu záľubu.
Miluje zvieratá, knihy, písanie, výborné jedlo, čokoládu, hudbu, tanec, svoje rómske korene, spoločnosť dobrých ľudí. Je autorkou románov Tak som to chcela a Nebezpečne blízko.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií