AD homeoffice Aplikace

Office Pro Plus SNGL LicSAPk OLV NL 1Y AqY1 AP Licence/Software Assurance Pack

Zobraziť katalóg
Office Pro Plus SNGL LicSAPk OLV NL 1Y AqY1 AP Licence/Software Assurance Pack
Kancelársky softvér – pre komerčné použitie, 1 užívateľ, OV zmluva
Kód:  WZ096o7

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Office Pro Plus SNGL LicSAPk OLV NL 1Y AqY1 AP Licence/Software Assurance Pack Predaj skončil

Office Pro Plus SNGL LicSAPk OLV NL 1Y AqY1 AP Licence/Software Assurance Pack


Licencia Microsoft Office Pro Plus SNGL LicSAPk OLV NL 1Y AqY1 AP Licencie/Software Assurance Pack pre komerčné použitie je navrhnutá tak, aby ušetrila váš čas a umožnila rýchlejšie usporiadanie a prácu s vašimi dokumentmi. Ovládanie je jednoduchšie a intuitívnejšie, optimalizované pre ovládanie dotykom a stylusom. Office je pripravený zvládnuť za vás čokoľvek.

S Office pre profesionálov získate:

  • Licenciu SNGL LicSAPk OLV NL 1Y AqY1 AP pre komerčné použitie
  • Inštaláciu známych aplikácií Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access a Publisher pre 1 užívateľa.

Pripravený inšpirovať

Objavte svet Office aplikácií a zjednodušte si svoj život. Plné verzie známych aplikácií Office Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access a Publisher vám umožnia upravovať PDF súbory, tvoriť referáty alebo životopisy, spisovať a zdieľať nákupný zoznam, využívať integrovaný prekladač a slovník alebo opravy pravopisu kontrolujúce aj skladbu vety. Úspech máte vďaka Office aplikáciám na dosah.

Microsoft Office 2016 pre profesionálov

Microsoft Office 2016 pre profesionálov

Pripravený spolupracovať

Nenechajte sa obmedzovať, na súboroch môžete spolupracovať v reálnom čase a jednoducho spravovať históriu dokumentov, či už pracujete online, offline alebo spoločne s ostatnými.


Microsoft Office 2016 pre profesionálov

Word

Tvorte blogy, seminárne práce alebo životopis. Vytvárajte, vylepšujte, zdieľajte vaše dokumenty a upravujte súbory PDF. Prehľadné čítanie a oprava hotových dokumentov, pokročilé nástroje korektúry alebo prekladača.

Microsoft Office 2016 pre profesionálov

Excel

Analyzujte a vizualizujte svoje dáta novými a intuitívnymi spôsobmi. Excel automaticky vyberie ten najlepší graf a pripraví zodpovedajúce funkcie. S dynamickým doplňovaním dát vás bude tvorba tabuliek naozaj baviť. Sledujte rodinné výdavky alebo si spočítajte daňové priznanie.

Microsoft Office 2016 pre profesionálov

PowerPoint

Vytvárajte, zdieľajte a efektívne prezentujte svoje nápady. Môžete využiť jednu zo stoviek ponúkaných šablón, upravovať všetko a pridať aj dynamické prezentačné funkcie. Hotovú prezentáciu môžete pokojne odvysielať online alebo ju zdieľať s vašimi blízkymi.

Microsoft Office 2016 pre profesionálov

OneNote

Usporiadajte si nápady vo svojom digitálnom bloku, ktorý môžete aj zdieľať. Majte nepretržitý prístup ku všetkým vašim textom, obrázkom, webom, ale aj zvukovým záznamom alebo poznámkam písaným digitálnym perom. Spravujte zápisy zo školy, zdieľajte nákupný zoznam alebo zálohujte svoje doklady.

Microsoft Office 2016 pre profesionálov

Outlook

Organizujte si e-maily, koordinujte plány a udržujte aktuálne svoje kontakty. Vďaka zdieľanému kalendáru môžete mať jednoduchý prehľad o aktivitách vašich blízkych.

Microsoft Office 2016 pre profesionálov

Publisher

Tlačte a zdieľajte profesionálne vyzerajúce publikácie. Publisher vás intuitívne prevedie tvorbou vizitiek, brožúrok, ale aj webových stránok. Určené len pre počítače PC.

Microsoft Office 2016 pre profesionálov

Access

Tvorte svoje vlastné databázy a využite svoje dáta naplno. Určené len pre počítače PC.

  • Možno objednať len po uzavretí OV zmluvy s Microsoftom na 3 roky a ide o splátku za SW rozloženú na 3 roky. Súčasťou sú aj aktualizácie na najnovšiu verziu office počas platnosti zmluvy.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Office Pro Plus SNGL LicSAPk OLV NL 1Y AqY1 AP Licence/Software Assurance Pack
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií