Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Online Fitness voucher

Zobraziť katalóg
Online Fitness voucher
4,2 9 hodnotení
Voucher: – na mesačné členstvo online lekcií, denne minimálne 4 živé lekcie, prístup do archívu TOP lekcií
Kód:  SPTOF01
Online Fitness voucher Predaj skončil

Online Fitness voucher

S OnlineFitness.cz budete môcť pravidelne cvičiť z pohodlia vášho domova pod vedením skúsených trénerov. Vďaka tomuto mesačnému voucheru získate minimálne štyri živé vysielania fitnes lekcií denne. Veľkou výhodou je, že ak ich vysielanie časovo nestíhate, môžete si ich bez problémov prehrať až do polnoci nasledujúceho dňa. Vytvorením účtu na OnlineFitness.cz tiež získate prístup do archívu TOP lekcií. Z tejto širokej ponuky lekcií si vyberú ako začiatočníci, tak aj pokročilí. Vyberať si môžete z pripravených posilňovacích, spaľovacích aj body & mind typov cvičení. Kód voucheru obdržíte v emaile.

Ako uplatniť voucher?

Pre uplatnenie poukazu je nutné sa zaregistrovať na OnlineFitness.cz. V hornej časti webu vpíšte po prihlásení kód poukazu, ktorý dostanete bezprostredne emailom. Následne stačí len kliknúť na UPLATNIŤ. Mesačné členstvo vám bude počas chvíle aktivované. 

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií