Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Pinnacle Studio 23 Standard (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Pinnacle Studio 23 Standard (elektronická licencia)
Program na strihanie videa Pinnacle Studio, elektronická licencia určená pre 1 zariadenie, prenosná, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, EN, DE, FR, IT, ES, PL, NL, FI, SV, DA, vhodný pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, kompatibilný s operačným systémom Windows, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  JT234h74d
Pinnacle Studio 23 Standard (elektronická licencia) Predaj skončil

Pinnacle Studio 23 Standard (elektronická licencia)


Nové Pinnacle Studio je ešte o krok ďalej

Ďalšia verzia obľúbeného strihového programu Pinnacle Studio 23 Ultimate ponúka výkonné úpravy časovej osi v HD aj 4K rozlíšení s nekonečným počtom stôp. Okrem toho vám k dispozícii pribudne ešte viac efektov, nástrojov a ďalších funkcií než mala predchádzajúca verzia. Vylaďte tak každý detail s maximálnou presnosťou a kontrolou.


Obsah Pinnacle Studio 23 Ultimate

  • Úpravy časovej osi bez obmedzenia počtu stôp
  • Nástroje pre korekciu farieb
  • Editácia až pre 4 kamery
  • Stop Motion Animation
  • Viac ako 50 šablón MyDVD
  • Ovládanie kľúčových snímok
  • Sledovanie pohybu
  • Možnosť strihu 360° videa
  • Profesionálne zvukové nástroje

Detailné porovnanie verzií nájdete tu .


Kreatívny a prispôsobiteľný softvér

Vďaka profesionálnym nástrojom, ktoré sú v strihovom programe Pinnacle Studio 23 Ultimate obsiahnuté, budú vaše videá dokonalé. K dispozícii vám bude nové maskovanie videa, komplexná technológia Color Grading, úpravy záznamov z viacerých kamier, efekty zeleného plátna a mnoho ďalších.


Efektívny strih videa

Využiť budete môcť viac ako 2 000 profesionálnych efektov a filtrov. Aby bola práca rýchla a efektívna, tak obsahuje Pinnacle Studio optimalizované pracovné postupy, intuitívne ovládacie prvky či možnosť si prispôsobiť svoju pracovnú plochu.



Postup instalace

Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií