Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation Plus 12-mesačné členstvo – CZ Digital

Zobraziť katalóg
PlayStation Plus 12-mesačné členstvo – CZ Digital
4,7 771 hodnotení
Dobíjacia karta – na PS4, PS5, licencia: na stiahnutie, kľúč pre CZ PS Store, dĺžka členstva 12 mesiacov, - Ak máte aktívne/zaplatené predplatné PS Plus, tak bude možné tento kód aktivovať až po 22.6.2022, kedy bude aktivovaný ako PlayStation Plus Essentials. - 5,08 €/mesiac
Kód:  MSXESD001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PlayStation Plus 12-mesačné členstvo – CZ Digital Predaj skončil

PlayStation Plus 12-mesačné členstvo – CZ Digital


Funkcie služby PlayStation Plus

Uvoľni silu svojho PS naplno! Pusti sa do hrania v multiplayeri, kupuj najrôznejšie hry s veľkými zľavami v obchode PlayStation Store a využívaj aj ďalšie benefity.


Uži si hranie na maximum!

Vydaj sa na bohaté dobrodružstvá cez multiplayer. Buď strojcom úspechu tvojho tímu, preskúmaj schované kúty vzdialených krajín, poraz nepriateľov a začni najúžasnejšie výpravy s tvojimi spojencami. To všetko a oveľa viac ti umožní služba PS Plus. Dostaň zo svojej konzoly PS4 to najlepšie.

Hry zadarmo a parádne zľavy

Najväčšie pecky!

Hoď očkom na PlayStation Store a doplň svoju zbierku hier o najrôznejšie preslávené tituly so zľavou. Aktuálnu ponuku nájdeš na PlayStation Store.

Nájdi hru, do ktorej sa pustíš

Už množstvo herných peciek bolo úplne zadarmo v rámci PlayStation Plus. Neváhaj a kúp si členstvo, s ktorým dostaneš prístup k rôznym herným titulom. Každý mesiac na teba budú čakať dve nové hry!

Ušetri a bav sa

Len pre členov služby PlayStation Plus sú platné exkluzívne zľavy na rôzne hry, doplnkové produkty a ďalšie rozšírenie, ktoré nájdeš na PlayStation Store. Tak neváhaj a pridaj sa k PlayStation Plus ešte dnes!


Viac pre členov PlayStation Plus


PlayStation Plus

Klientska zóna PS Plus

Vstúp do časti PlayStation Plus priamo z obrazovky tvojho PS4. Tam nájdeš všetko potrebné – novinky, zľavy, hry mesiaca zadarmo a veľa ďalšieho.

PlayStation Plus

Cloud pre tvoje dáta

Exkluzívne pre členov PlayStation Plus je k dispozícii cloudové úložisko, na ktoré si môžeš ukladať aktuálny postup v tvojich hrách. Môžeš tak kedykoľvek pokračovať tam, kde si skončil a je jedno, či to je na kamarátovej konzole alebo na ďalšom PS4/PS4 Pro u teba doma.


Zakoupený klíč je nutné aktivovat v PS Store, který najdete na levém kraji obrazovky hlavního menu

  • 1) Spusťte PS Store v hlavním menu
  • 2) Zvolte "Redeem Codes"
  • 3) Zadejte 12místný kód (bez pomlček) - potvrďte tlačítkem "Hotovo" (Done) a posléze "Pokračovat" (Continue)
  • 4) Potvrďte celou transakci tlačítkem "Potvrdit" (Confirm).
  • 5) Stáhněte si daný obsah tlačítkem "Stáhnout" (Download)
  • 6) Můžete opustit PS Store. Stažená položka se vám automaticky přidá do "Knihovny" (Library).

Podrobný návod i s obrázky naleznete zde: uplatneni-elektronickych-licenci-hry-navod

V případě problémů s uplatněním prosím kontaktujte podporu PlayStation: playstation.com/cs-cz/get-help/

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Zdravim.. Poridil sem si Playstation plus 12 měsíční.. Je to elektronicka podoba a ja platim dobirkou.. Jaky bude nasledny prubeh.. Dekuji za odpoved

Mám problém na objednávkce 164052350 jsem si koupil toto členství a když jsem chtěl zadat kód tak jsem dal licence a pote jsem z toho omylem vyjel aniž bych zadal kód a pise mi to ze jsem si zatím nekoupil žádné licence nebyla by možnost odeslat kód znovu?

jak mam ziskat licenci kdyz to bylo zakoupeno bez registrace na alze ?

"Nepodařilo se získat licenci od poskytovatele, zkuste později." Stále dokola stejná hláška. Ke kódu se nedostanu. Co mám dělat?

Ihned ke stažení? Proč při koupi tohoto výrobku čekám už 4 dne?

Dobrý den. 2.1.2020 jsem objednal a ihned zaplatil PS plus na 12 měsiců, bude dnes licenca aktivováná. Děkuji

Musím PS Plus aktivovat ihned potom co mi příde kod.Nebo na tom nezuáleží a mohu ho aktivovat kdykoliv

Dobrý den, mám dotaz ohledně doby do kdy mohu kod aktivovat. Pokud jsem koupil licenci dnes mohu ji aktivovat až 24.12. nebo musím dříve ? Děkuji.

Když zadám ten aktivační kód jak je na konci účtenky tak mi to napíše: ,,Kniha je již aktivována" a když je to teda aktivovaný tak kde najdu ten kód který zadám rovnou do PS4 aby mi to PS plus začalo fungovat ?

Jiz tyden cekam na kod k aktivaci.Tri dny na odpoved na dotaz a vysledek?...zadny.Mluvil jsem se sesti operatory a zadny z nich mi nepomohl.Jejich odpovedi se dokonce lisily.A vysledek? Zaplatil jsem 1399,- a nic nemam.Tohle mi v dnesni dobe prijde ..... S Alzou jsem byl vzdy spokojen a vubec nevim co si mam o tom vsem myslet.

123...
Diskusia a poradňa k PlayStation Plus 12-mesačné členstvo – CZ Digital
Príslušenstvo pre PlayStation Plus 12-mesačné členstvo – CZ Digital
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií