AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Velká samota

Zobraziť katalóg
Velká samota E-kniha, Česky
5 2 hodnotení
Elektronická kniha
2019, Česky, 488 strán
Kód:  EK32278 ISBN: 9788025730874

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Velká samota Predaj skončil

Velká samota

New York Times bestseller #1 od autorky slavného románu Slavík

Aljaška, 1974. Nepredvídateľná. Neodpouštějící. Neskrotená. Pre rodinu v kríze je to ultimátny test prežitia.

Rok 1974. Ernst Allbright sa z bojov vo Vietname vracia domov ako iný človek. Je nepokojný, trpí nočnými morami, nedokáže si udržať prácu. Keď mu riadením osudu spadne do lona chata na Aljaške, rozhodne sa, že sa tam aj s celou rodinou presťahuje. Divoká, krásna a nezávislá krajina sa im má stať novým domovom, kde budú konečne spokojne žiť. Tiež trinásťročná dcéra Leni dúfa, že spoločný nový začiatok aspoň trochu upokojí búrlivý vzťah jej rodičov.

Po príchode na Aljašku sa sprvu zdá, že sa ich nové útočisko a spoločenstvá miestnych drsných a silných mužov a ešte silnejších žien skutočne stane liekom na všetky ich trápenie. Keď však príde zima, Ernstův psychický stav sa prudko zhorší a rodina Allbrightových sa začne nezadržateľne rozpadať. Spolu s ďalšie víchricou zasiahne Leni a jej matku poznania, pred ktorým tak dlho zatvárali oči: v okolitej divočine je nikto nezachráni, ak im má niekto pomôcť, musia to byť ony samy.

Velká samota je úchvatný příběh o lidské křehkosti a houževnatosti, o nádherné, ale nesmiřitelné přírodě, která měří všem naprosto stejným metrem.

Napsali o knize Velká samota

"Hannahová opäť útočí na čelo rebríčka bestsellerov - tentoraz s Veľkou samotou, rodinnú ságou odohrávajúci sa v srdci drsnej, ale prekrásne aljašskej divočiny."

entertainment Weekly

"Husársky kúsok - Veľká samota je kombináciou gréckej tragédie, príbehu mladistvých lásky a la Romeo Júlia a precíteného vzťahového románu."

Kirkus Review of Books

Popis života na Aljašce autorka vykreslila precizně. Bezmocnosť, tma, alebo naopak moc svetla, mŕtve zvieratá, mŕtvi ľudia, alkohol, agresie, paranoja, silné priateľstvo. Ale hlavne tá bezmocnosť - nad prírodou, nad vlastnými osudmi. Klobouk dolů.

čitateľské hodnotenie na databazeknih.cz

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií