Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zaklínač II. - Meč osudu

Zobraziť katalóg
Zaklínač II. - Meč osudu E-kniha, Česky
4,9 45 hodnotení
Elektronická kniha
2011, Česky, 400 strán - Kniha zo série Zaklínač
Kód:  EK10525 ISBN: 978-80-859-5166-0
Zaklínač II. - Meč osudu Predaj skončil

Zaklínač II. - Meč osudu

Hlavným hrdinom tvorby Andrzeja Sapkowského je zaklínač Geralt z Rivie. Ako nájomný ničitelia upírov, vlkolakov a všemožných nebezpečných netvorov pochopiteľne ovláda bojové a magické techniky nevyhnutné pre jeho zamestnanie. Avšak nie je len chladnokrvným profesionálom a už vôbec nie jedným zo superhrdinov, ktorými sa žáner fantasy len tak hemží.

Postupne vychádza najavo, že nemal možnosť si svoj osud slobodne zvoliť, ale naopak je nútený draho platiť za schopnosti a zručnosti nedosiahnuteľné a napospol tiež nepochopiteľné bežným smrteľníkom. Preto vyvoláva strach a zároveň nevraživosť a odpor tých, ktorých životy vlastne chráni. Cez svoje pozitívne pôsobenie sú zaklínači odsúdení k vyhnanstva na samom okraji spoločnosti, ktorá síce pôsobí navonok stredovekým dojmom, avšak s mnohými atribútmi prevzatými zo súčasnosti.

Geralt z Rivie, známy a svojím spôsobom aj slávny zaklínač, je považovaný za majstra meča, chladného profesionála, za mutanta bez emócií - a po pravde povedané sám túto svoju povesť podporuje. Ako ale stále viac vychádza najavo, jeho premena neprebehla tak hladko. V boji aj v živote sa u neho až príliš prejavujú pocity a city, ktoré by už dávno nemal mať, a jeho kamenná tvár je len maska. Lenže jazvy z bojov nie sú ani zďaleka tak bolestivé ako rany na duši ... 

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
» Všetky The Witcher hry
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií