Protiplnění

Medisana BU514

Zobraziť katalóg
Medisana BU514
Tlakomer na pažu, automatické vypnutie, delená pamäť pre dvoch používateľov, detekcia arytmie, grafické znázornenie tlaku, indikácia vybitej batérie, lcd displej, pamäť a priemer tlaku, dĺžka manžety 36 cm, presnosť merania pulzu 5 %, presnosť merania tlaku 3 mmHg, pripojenie NIE,
Kód:  MEDTL646 Produktové číslo:  51165

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Medisana BU514

Medisana BU514 je vysoko spoľahlivým prístrojom, ktorý je určený na rýchle a presné meranie krvného tlaku. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si ho môžete ľahko vziať so sebou na cesty, a budete tak mať svoj krvný tlak stále pod kontrolou. Vyniká veľmi presným meraním krvného tlaku, srdcového tepu aj detekciou prípadných arytmií. Namerané údaje zobrazuje pomocou čísel a farebnej stupnice WHO na prehľadnom displeji, ktorý znázorňuje aj dátum a čas. Samotné meranie pritom prebieha pomocou manžety určenej na obvod paže 22 až 36 cm.

Kľúčové vlastnosti tlakomeru Medisana BU514

  • Spoľahlivý tlakomer určený na pažu
  • Na rýchle a presné meranie krvného tlaku a srdcového tepu
  • Medisana BU514 detekuje tiež prípadné arytmie
  • Vypočítava priemernú hodnotu z troch posledných meraní
  • Namerané hodnoty zobrazuje na prehľadnom displeji
  • Disponuje pamäťou pre 2 osoby a 90 pozíciami pre každú z nich
  • Automatické vypnutie po 3 minútach nečinnosti
  • Prevádzka pomocou 4× 1,5 AA LR6 batérií
  • S detekciou vybitej batérie
  • Súčasťou balenia ochranné puzdro
  • Farebné vyhotovenie: biele

Je spoľahlivý a presný

Najvyšší dôraz je pri takto dôležitom prístroji kladený na spoľahlivosť a presnosť. Tlakomer Medisana dokáže merať systolický a diastolický krvný tlak s maximálnou odchýlkou 3 mmHg a zobrazuje ho veľmi prakticky pomocou farebnej stupnice WHO. Meria tiež pulz, a to s odchýlkou 5 % nameranej hodnoty. Okrem toho vypočítava priemernú hodnotu z troch posledných meraní, čím poskytuje skutočne spoľahlivý obraz o vašom zdravotnom stave. Veľmi výhodnou funkciou je aj schopnosť detekovať prípadné srdcové arytmie.

Medisana BU514 si pamätá 2 osoby

Tlakomer Medisana BU514 disponuje vlastnou pamäťou pre 2 osoby, pričom pre každú má vyhradených až 90 pozícií. Je napájaný pomocou štyroch batérií 1,5 V AA LR6, ktoré sú súčasťou balenia a na prevoz iste oceníte taktiež priložené praktické ochranné puzdro. S ohľadom na úsporu batérií je zariadenie vybavené automatickým vypnutím po 3 minútach nečinnosti. Medisana BU514 vám zaručí vždy presné meranie vášho krvného tlaku aj srdcového tepu.

Rozmery:
13 × 10,9 × 6 cm

Hmotnosť:
333 g


Parametre a špecifikácia

Manžeta pre max. obvod
36 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Vlastnosti

Manžeta pre max. obvod
36 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Rozhranie

Rozhranie
NIE Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tlakomery na rameno

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Medisana BU514 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana BU514. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Medisana BU514.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií