Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Medisana BU542

Zobraziť katalóg
Medisana BU542
4,3 8 hodnotení
Tlakomer na pažu, detekcia arytmie, grafické znázornenie tlaku, pamäť, priemer tlaku a zdieľanie nameraných dát so smartfónom, dĺžka manžety 42 cm, presnosť merania pulzu 5 %, presnosť merania tlaku 3 mmHg, pripojenie Bluetooth, kompatibilný s Android
Kód:  MEDTL844 Produktové číslo:  51184

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Medisana BU542

Tlakomer Medisana BU542 predstavuje moderný monitor krvného tlaku s umiestnením na rukupredstavuje pokrokové zariadenie na kontrolu krvného tlaku na ruku na použitie doma aj u lekára. Pomocou tohto prístroja si môžete denne merať krvný tlak sami. Meranie prebieha prostredníctvom manžety, ktorá je určená na pažu, ktorá v obvode meria najviac 42 cm. Zavčasu vás upozorní tiež na prípadnú srdcovú arytmiu. Na porovnanie viac nameraných hodnôt si ich prístroj uloží do zabudovanej pamäte. Pokiaľ by ste radi uchovávali svoje dáta v inteligentnom zariadení, jednoducho si ich prenesiete do mobilu. Tlakomer vám bude vypočítavať priemer z nameraných hodnôt, budete tak mať lepší prehľad o svojom zdraví. Grafické znázorňovanie tlaku sa postará o jasnejšie výsledky. Ak chcete mať neustály dohľad nad svojím zdravím, jednoducho si ich prenesiete do mobilu. Tlakomer Medisana možno prepojiť s prístrojmi, ktoré majú systém Android. Spárovanie oboch strojov zaisťuje Bluetooth.

Dôležité parametre tlakomera Medisana BU542

  • Tonometer Medisana BU542 je určený na ruku
  • Tlak vie zmerať s presnosťou 3 mmHg
  • Manžetu možno použiť na ruku s obvodom najviac 42 cm
  • Aký máte pulz, zmeria s presnosťou 5 %
  • Tlakomer disponuje funkciami ako je napr. detekcia arytmie, grafické znázornenie tlaku, pamäť, priemer tlaku a zdieľanie nameraných dát so smartfónom
  • Na spárovanie s mobilom musí mať dané zariadenie OS Android
  • Prepojiť ho možno vďaka rozhraniu Bluetooth

Parametre a špecifikácia

Manžeta pre max. obvod
42 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Vlastnosti

Manžeta pre max. obvod
42 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Mobilná aplikácia

Kompatibilný operačný systém
Android Hotovo!

Rozhranie

Rozhranie
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tlakomery na rameno

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, jeden zákazník píše, že tento typ tlakomeru - Medisana BU542 nie je vhodný pre tehotné ženy, môžete mi potvrdiť alebo vyvrátiť túto informáciu? Ďakujem.

dobry den, je ten tlakomer na baterie alebo do zasuvky? dakujem

Diskusia a poradňa k Medisana BU542
Príslušenstvo pre Medisana BU542 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana BU542. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana BU542. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Medisana BU542.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií