PET AD homeoffice

Medisana BW300 Connect Bluetooth

Zobraziť katalóg
Medisana BW300 Connect Bluetooth
Tlakomer – na zápästie, indikátor arytmie, manžeta 13.5–21.5cm, 180 miest pamäte pre 2 užívateľov, WHO, rozsah merania: krvný tlak 40–230 mmHg, tep 40–199 úderov/min, Bluetooth, automatické vypnutie
Kód:  MEDTL016 Produktové číslo:  51294 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Medisana BW300 Connect Bluetooth Predaj skončil

Medisana BW300 Connect Bluetooth

Starosť o vlastné zdravie alebo zdravie blízkych je vždy dôležitá vec. Teraz sa však môžete spoľahnúť na praktický tlakomer, ktorý si môžete zobrať všade so sebou a on sa bude starať o dohľad nielen nad vaším krvným tlakom. Jeho najväčšou výhodou je integrovaná technológia Bluetooth, vďaka ktorej môžete ľahko prenášať namerané dáta do aplikácie vo vašom smartfóne. Hodnoty tak môžete uchovávať a pozorovať vývoj tlaku z dlhodobého hľadiska. Ďalej vyniká veľmi presným meraním a to ako krvného tlaku, srdcového tepu, tak aj detekciou prípadných arytmií. Namerané údaje zobrazuje pomocou digitálnych číselníkov a farebnej stupnice WHO.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia Bluetooth
  • Kompaktné rozmery
  • Nízka hmotnosť
  • Meranie tlaku a tepu
  • Detekcia arytmií
  • Prehľadný displej
  • Farebná stupnica WHO
  • Nastaviteľná manžeta
  • Puzdro súčasťou balenia

Je spoľahlivý a presný

Najvyšší dôraz je pri takto dôležitom prístroji samozrejme kladený na spoľahlivosť a presnosť. Tlakomer Medisana BW300 Connect Bluetooth dokáže merať systolický a diastolický krvný tlak v rozsahu 40 – 230 mmHg a zobrazuje ho veľmi prakticky pomocou farebnej stupnice WHO. Je schopný merať srdcový tep v rozmedzí od 40 do 199 úderov za minútu. Veľmi výhodnou funkciou je tiež schopnosť detegovať prípadné srdcové arytmie.

Má dobrú pamäť

Tlakomer Medisana BW300 Connect Bluetooth má vlastnú pamäť pre 2 osoby, pričom pre každú má vyhradených až 180 pozícií. Na prevoz prístroja iste oceníte takisto priložené, praktické ochranné puzdro. Myslené je aj na úsporu batérie a preto je zariadenie vybavené automatickým vypnutím po 1 minúte.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Medisana BW300 Connect Bluetooth Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana BW300 Connect Bluetooth. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana BW300 Bluetooth Connect. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana BW300 Bluetooth Connect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Medisana BW300 Connect Bluetooth.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií