Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Medisana HB675

Zobraziť katalóg
Medisana HB675
4,0 1 hodnotení
Elektrická deka – z príjemne mäkkého materiálu Öko-Tex® Standard 100, rozmer 200×150cm, 4 nastavenie teploty, rýchle nahriatie so 120W, bezpečnostný systém s ochranou proti prehriatiu, automatické vypnutie po 180min, ovládač, možno prať ručne
Kód:  MEDVD313 Produktové číslo:  60231

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Medisana HB675

Tiež máte radi domáce teplúčko? Keď ani horúce kachle nestačia, bude sa hodiť Vyhrievacia deka. Ohreje svaly po športe, urýchli regeneráciu a všeobecne vyrieši domácu pohodu. 

Medisana HB675 si zo zásuvky odoberie 120 W. Túto energiu premení na teplúčko, ktorého intenzitu možno nastaviť v 4 úrovniach. Nemusíte mať obavy, že by ste sa mohli zahriať jedine blízko zásuvky, Vyhrievacia deka má dosah kábla 2,3 m. Neoceniteľnou možnosťou je automatické vypnutie. Preto môžete spať bez strachu – Vyhrievacia deka sa neprehreje a vypne sa, keby hrozilo prekročenie prevádzkových podmienok.  

Aké atribúty má Vyhrievacia deka Medisana HB675? 

  • Prehreje a zaistí komfort
  • Vypne sa automaticky, aby ste sa nemuseli báť prehriatia
  • Vyhrievacia deka sa dá prať vo vode

Parametre a špecifikácia

Typ
Deka Hotovo!
Počet nastavení teploty
4 Hotovo!
Funkcie
Možnosť prania Hotovo!
Hĺbka
200 cm Hotovo!
Šírka
150 cm Hotovo!

Typ

Typ
Deka Hotovo!

Vlastnosti

Počet nastavení teploty
4 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Možnosť prania Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
200 cm Hotovo!
Šírka
150 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky vyhrievacie deky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

citace: V nastaveném čase se vypne, abyste nemuseli hlídat čas odpojení ale co když nechci nic vypínat v čase a naopak chci aby to hřálo celou noc a třeba sem tim ušetřil za zbytečný vytápění celý místnosti, mam šanci uspět a nebo je to vnucená "užitečnost" kerá se nedá obejit ?

Diskusia a poradňa k Medisana HB675
Príslušenstvo pre Medisana HB675 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana HB675. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana HB675. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana HB675. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Medisana HB675.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií