AD elektro AD elektro

Medisana MTX s USB

Zobraziť katalóg
Medisana MTX s USB
Tlakomer – na pažu, indikátor arytmie, manžeta 22–32cm, 99 pamäťových miest pre 2 používateľov, WHO, merací rozsah: krvný tlak 30–280mmHg, tep 40–200 úderov/min, USB dátový kábel pre prenos dát
Kód:  MEDTL006 Produktové číslo:  51083 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Medisana MTX s USB

Starostlivosť o vlastné zdravie alebo zdravie blízkych je vždy dôležitá vec. Teraz sa však môžete spoľahnúť na praktický tlakomer, ktorý si môžete zobrať všade so sebou a on sa bude starať o dohľad nielen nad vaším krvným tlakom. Jeho najväčšou výhodou je prítomnosť USB portu, vďaka ktorému môžete ľahko prenášať namerané dáta do softvéru na vašom počítači. Hodnoty tak môžete uchovávať a pozorovať vývoj tlaku z dlhodobého hľadiska. Ďalej vyniká veľmi presným meraním, a to ako krvného tlaku, srdcového tepu, tak i detekciou prípadných arytmií. Namerané údaje zobrazuje pomocou digitálnych číselníkov a farebnej stupnice WHO.

Kľúčové vlastnosti

  • USB rozhranie
  • Kompaktné rozmery
  • Nízka hmotnosť
  • Meranie tlaku a tepu
  • Detekcia arytmií
  • Prehľadný displej
  • Farebná stupnica WHO
  • Nastaviteľná manžeta
  • Puzdro aj batérie sú súčasťou balenia

Je spoľahlivý a presný

Najvyšší dôraz je u takto dôležitého prístroja samozrejme kladený na spoľahlivosť a presnosť. Tlakomer Medisana MTX dokáže merať systolický a diastolický krvný tlak v rozsahu 30 – 280 mmHg a zobrazuje ho veľmi prakticky pomocou farebnej stupnice WHO. Je schopný merať srdcový tep v rozmedzí od 40 úderov do 200 úderov za minútu. Veľmi výhodnou funkciou je aj schopnosť detekovať prípadné srdcové arytmie.

Pamäť pre 2 osoby

Tlakomer Medisana MTX má vlastnú pamäť pre 2 osoby, pričom pre každú má vyhradených až 99 pozícií. Prístroj je napájaný štvoricou batérii 1,5 V AAA LR3, ktoré sú priložené v balení. Pre prevoz tlakomeru iste oceníte (takisto priložené) praktické ochranné puzdro. Myslené je aj na úsporu batérie, a preto je zariadenie vybavené automatickým vypnutím po 3 minútach.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Medisana MTX s USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana MTX s USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana MTX mit USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana MTX mit USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Medisana MTX vérnyomásmérő USB csatlakozóval.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií