PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Medisana Pulzný oximeter PM 150

Zobraziť katalóg
Medisana Pulzný oximeter PM 150
– pulzný oximeter na prst, zobrazenie množstva kyslíka v krvi a pulzu, pripojenie ku smartfónu pomocou Bluetooth, batéria 1.5V AAA, automatické vypnutie
Kód:  MEDPC005 Produktové číslo:  79457 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Medisana Pulzný oximeter PM 150 Predaj skončil

Medisana Pulzný oximeter PM 150

Trápia vás srdcové ochorenia, astma, trávite veľa času vo veľkých nadmorských výškach či len máte radi dokonalý prehľad o svojom tele? Potom presne pre vás je tento kompaktný pulzný oximeter na prst. S ním budete môcť vždy rýchlo skontrolovať, ako ste na tom zrovna s tepom aj funkciou dýchania  - výsledky vám zobrazí už za 12,4 sekúnd. Namerané hodnoty nebudete musieť ani zapisovať - jednoducho ho spárujete s vaším šikovným telefónom a všetky údaje potom môžete spätne prechádzať.

Kľúčové vlastnosti

  • Meranie srdcového tepu a saturácia kyslíkom
  • Podsvietený LED displej
  • Napájanie pomocou jednej AAA batérie
  • Funkcia automatického vypnutia
  • Bluetooth pre prepojenie s chytrým telefónom

Vždy po ruke

Jeho malé rozmery z neho robia perfektného pomocníka na horské túry. Má váhu len 55 g. Budete môcť mať pravidelnú kontrolu, či vaša saturácia kyslíkom je aj napriek vyššej nadmorskej výške dostatočná a či ste v bezpečí.

Ak ste pod lekárskym dohľadom, budete môcť vykonávať meranie podľa potreby jednoduchým pripnutím prístroja na prst. Namerané hodnoty vám potom zobrazí na veľkom a prehľadom displeji prípadne ich môžete sledovať na smartfóne. Budete tak mať vždy aktuálne informácie o vývoji vášho zdravotného stavu a v prípade potreby sa včas môžete obrátiť na lekára.

Chytré funkcie

Prístroj je pre váš ešte väčší komfort vybavený bluetooth, vďaka ktorému ho ľahko prepojíte s chytrým telefónom a získate tak ešte lepšie informácie o vašom stave. Na telefóne môžete svoje hodnoty sledovať spracované v prehľadných grafoch.

Doplňujúce informácie

Rozsah merania SpO2:
70 – 99

Rozsah merania tepu:
30  235

Napájanie:
1,5 V AAA batérie LR03
batérie súčasťou balenia

Možnosť napájania zo siete:
Nie

Doba reakcie:
12,4 s

Čas automatického vypnutia:
cca 8 s

Prevádzkové teplotné podmienky:
5 – 40 °C

Hmotnosť:
55 g

Rozmery:
31 × 56 × 76 mm

 

Parametre a špecifikácia

Konektivita
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Konektivita
Android, iOS Hotovo!
Poznámka:
» Všetky oxymetre

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Medisana Pulzný oximeter PM 150 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana Pulzní oxymetr PM 150. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana Pulsoximeter PM 150. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana Pulsoximeter PM 150. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Medisana PM 150.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií