AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MEElectronics Journey ružové

Zobraziť katalóg
MEElectronics Journey ružové
Bezdrôtové slúchadlá na aktívne športovanie, Bluetooth, 13mm neodymové magnety, frekvenčný rozsah 20-20000Hz
Kód:  MEE004c Produktové číslo:  736211198365 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MEElectronics Journey ružové

Kvalitu slúchadiel s mikrofónom MEElectronics Journey oceníte predovšetkým pri športe a cestovaní. Tieto štýlové slúchadlá sú veľmi ľahké a vďaka tylovému mostu výborne držia na ušiach. Prenos hudby je bezdrôtový pomocou technológie Bluetooth. Žiadny kábel vás tak nebude obmedzovať v pohybe. Integrovaný lítium-polymérový akumulátor zaistí výdrž slúchadiel 5 až 7 hodín na jedno nabitie.

MEElectronics Journey nemusíte dávať dole ani pri telefonovaní. So zabudovaným mikrofónom hovor vybavíte jednoducho ako s handsfree súpravou. Na náušniciach navyše nájdete tlačidlá na prijatie hovoru, zmenu hlasitosti a zmenu prehrávanej skladby.

Bluetooth slúchadlá MEElectronics Journey ponúkame v ružovom vyhotovení.

Parametre a špecifikácia

Farba
Ružová Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MEElectronics Journey ružové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEElectronics Journey růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MEElectronics Journey rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MEElectronics Journey rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MEElectronics Journey rózsaszín.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií