Alza pre firmy

MEElectronics KidJamz ružová

Zobraziť katalóg
MEElectronics KidJamz ružová
3,8 4 hodnotení
Slúchadlá určená pre deti, funkcia automatického obmedzenia hlasitosti, zosilnený kábel
Kód:  MEE011b Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MEElectronics KidJamz ružová

Kvalitná detská slúchadlá, s ktorými si vašu anjelici užijú veľa zábavy pri sledovaní filmov, počúvaní hudby alebo hraní hier. Sú ľahké, veľmi flexibilný a hravo znesú aj nešetrné zaobchádzanie pri detskom vyvádzanie, rovnako ako zosilnený kábel. Ich kompaktný a svieži dizajn neobsahuje žiadne časti, o ktorej by sa mohli poraniť. Mäkké náušníky sú pohodlné a netlačia, navyše vďaka svojej nastaviteľnosti sa slúchadlá hodí pre väčšie i menšie deti, doporučená je veková hranica zhruba od 4 do 12 rokov.

MEElectronics KidJamz majú vo výbave automatický obmedzovač hlasitosti, ktorý zabraňuje extrémnemu zvýšenie hlasitosti, sú teda úplne bezpečná aj pre najmenších poslucháčov. Pritom sa z 30mm meničov line vysoko kvalitný zvuk, ktorý si deti užijú doma aj vonku. Kábel slúchadiel je dlhý 1,2 ma jeho 3,5 jack konektor je kompatibilný s takmer všetkými smartphony (iPhone, Android), notebooky, prenosnými DVD prehrávačmi, domácimi audio systémami a ďalšími.


Hlavné prednosti:

  • Úplne bezpečná - automaticky obmedzovač hlasitosti
  • Flexibilná a odolná konštrukciou
  • Bezpečné materiály a nízka hmotnosť
  • Neobsahujú žiadne nebezpečné látky
  • Kvalitný zvuk
  • Svieži dizajn aj farby
  • Zosilnený kábel
  • 3,5mm jack konektor - široká kompatibilita

Parametre a špecifikácia

Farba
Ružová Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MEElectronics KidJamz ružová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEElectronics KidJamz růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MEElectronics KidJamz rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MEElectronics KidJamz rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MEElectronics KidJamz rózsaszín.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií