Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Meliconi HP STETO

Zobraziť katalóg
Meliconi HP STETO
Bezdrôtové slúchadlá – pre nedoslýchavých, domáce počúvanie, s mikrofónom, uzatvorené, bezdrôtové 2.4GHz, dosah až 20m, ovládanie hlasitosti, jack 3.5mm, sieťový adaptér, priposluch, ideálny pre nedoslýchavých
Kód:  MEGD091a Produktové číslo:  497308

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Meliconi HP STETO

Rozmotávanie slúchadiel je jedným z fenoménov, ktorý sa nevyhol asi nikomu z nás. Prečo si teda nekúpiť slúchadlá, ktoré káble nemajú? Meliconi HP STETO sú ideálnym riešením pre každého. Bluetooth pripojenie s dosahom až 20 m zaručí, že vás zlomený kábel už naozaj nerozhádže. Slúchadlá sú kompatibilné s mnohými zdrojmi zvukov, vrátane televízora a hifi audio systémom. O čo najväčší komfort pri počúvaní sa stará spojovací oblúk prechádzajúci pod bradou. Vďaka nemu sa slúchadlá nebudú zbytočne motať a všetku svoju pozornosť môžete venovať počúvaniu obľúbenej hudby.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn a kvalitné spracovanie
  • Rýchle bezdrôtové pripojenie k televízoru a ďalším zvukovým zdrojom (napr. DVD, Blu ray, CD, HiFi audio systémy a ďalšie)
  • Ovládanie hlasitosti na slúchadlách
  • Zvukový ekvalizér a kontrola vyváženia zvuku

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Meliconi HP STETO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meliconi HP STETO . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Meliconi HP STETO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Meliconi HP STETO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Meliconi HP STETO.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií