Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Meliconi Speedy 210 COMBO

Zobraziť katalóg
Meliconi Speedy 210 COMBO
2,0 1 hodnotení
Diaľkový ovládač – univerzálny, na TV, on-line aktualizácie, kódy cez sms, kompatibilný takmer so všetkými modelmi, kontrolná žiarovka na príjem signálu, indikátor stavu batérie, možnosť zobrazenia naprogramovaného kódu, infračervený signál, online sprievodca, odolný voči nárazom, mechanická ochrana proti nesprávnemu vloženiu batérií , napájanie 2x1.5V AAA/LR03 (nie sú súčasťou)
Kód:  MEGD072d Produktové číslo:  807020 BA

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Meliconi Speedy 210 COMBO

TV ovládače sa nevyznačujú nijako zvlášť pozoruhodnou životnosťou. Stačí jedna prevrátená šálka s čajom a môžete premýšľať nad výmenou. A čo deti, ktoré majú zvláštnu potrebu ho stále schovávať, v horšom prípade strácať. Potrebujete náhradný diaľkový ovládač k svojej televízii? Zvoľte záruku kvality, výrobok od talianskej spoločnosti Meliconi. Speedy 210 COMBO ponúka na naozaj malom priestore všetky dôležité funkcie, ktoré by diaľkové ovládanie malo mať a navyše je odolný voči nárazom. O ovládanie sa klasicky stará infračervený signál.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálne diaľkové ovládanie na TV
  • Kódy cez sms
  • On-line aktualizácie zadarmo
  • Jednoduchá inštalácia – ovládač nie je nutné programovať
  • Mechanická ochrana proti nesprávnemu vloženiu batérií – nepomýlite sa
  • Indikátor stavu batérie a kontrolná žiarovka na príjem signálu
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Prosím pořadí někdo s aktivací ovladače. Dík

Diskusia a poradňa k Meliconi Speedy 210 COMBO
Príslušenstvo pre Meliconi Speedy 210 COMBO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meliconi Speedy 210 COMBO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Meliconi Speedy 210 Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Meliconi Speedy 210 Combo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Meliconi Speedy 210 Combo.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií