AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Meross Smart Thermostat Valve Starter Kit

Zobraziť katalóg
Meross Smart Thermostat Valve Starter Kit
5 5 hodnotení
Termostatická hlavica inteligentná, na kontrolu vykurovania v dome, ukazovateľ: digitálny, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a Rádiové vlny, s umiestnením na radiátor, kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa, týždenné a denné programovanie, fungovanie Cez centrálnu jednotku, kompatibilná si ventilmi typu M30, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v angličtine
Kód:  Meross07 Produktové číslo:  260000006
Meross Smart Thermostat Valve Starter Kit Predaj skončil

Meross Smart Thermostat Valve Starter Kit

Inteligentné diaľkové ovládanie kúrenia

Sada inteligentnej termostatickej hlavice a bezdrôtového rozbočovača Meross Smart Thermostat Valve Starter Kit umožňuje ovládať vykurovanie domácnosti odkiaľkoľvek pomocou mobilnej aplikácie. Zariadenie zvyšuje efektivitu vykurovania a ušetrí vám náklady na energie. Termostat disponuje radom inteligentných funkcií, ako je možnosť automatického plánovania, detekcia otvoreného okna či podpora hlasových asistentov.


Kľúčové vlastnosti termostatickej hlavice Meross Smart Thermostat Valve Starter Kit

  • Inteligentný termostat na diaľkové ovládanie kúrenia
  • Bezdrôtový rozbočovač Meross Mini Wireless Hub s podporou pripojenia viacerých radiátorových termostatov
  • Digitálny podsvietený displej
  • Funkcia detekcie otvoreného okna
  • Možnosť automatického plánovania
  • Prepojenie s mobilnou aplikáciou (iOS, Android)
  • Podpora hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistent
  • Kompatibilná s protokolom IFTTT
  • Napájanie: 2× AA batérie (nie sú súčasťou balenia)
  • Typ konektora: M30 × 1,5

Jednoduchá inštalácia

Jednoduchá inštalácia

Meross MTS100H nahrádza bežné radiátorové termostaty vybavené konektorom M30 × 1,5 (3 adaptéry na konektory danfoss sú súčasťou balenia).

Detekcia otvoreného okna

Detekcia otvoreného okna

Táto inteligentná funkcia v prípade detekcie otvoreného okna automaticky vypne kúrenie, aby nedochádzalo k zbytočnému plytvaniu energie.

Integrovaný displej

Integrovaný displej

Na dokonalý prehľad o aktuálnom nastavení teploty a časovača je inteligentná termostatická hlavica vybavená podsvieteným digitálnym displejom.

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia

Po spárovaní zariadenia s mobilným telefónom je zabezpečené intuitívne ovládanie inteligentného termostatu Meross MTS100H na diaľku s možnosťou prispôsobenia teploty či vytvorenia časového harmonogramu.

časový harmonogram

Časový harmonogram

Pomocou mobilnej aplikácie ľahko vytvoríte podrobný časový harmonogram automatického ovládania vykurovania na konkrétny deň a hodinu, vďaka čomu môžete efektívne riadiť spotrebu energie.

Podpora ovládání hlasem

Ovládanie hlasom

Termostat je kompatibilný s hlasovými asistentmi Google Assistent a Amazon Alexa, pomocou ktorých môžete ovládať zariadenie jednoduchými hlasovými príkazmi.



TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, Rádiové vlny Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!
Oblasť využitia
Vykurovanie a chladenie, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, Rádiové vlny Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Vykurovanie a chladenie, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Vlastnosti

Umiestnenie
Na radiátor Hotovo!
Možnosť programovania
Týždenné, Denné Hotovo!
Displej
Podsvietený Hotovo!

Ukazovateľ

Ukazovateľ
Digitálny Hotovo!

Fungovanie

Fungovanie
Cez centrálnu jednotku Hotovo!

Typ ventilu

Typ ventilu
M30 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné termostatické hlavice s WiFi
» Všetky WiFi termostaty
» Všetky inteligentné termostaty pre Google Assistant
» Všetky inteligentné termostaty pre Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať experta Meross či tieto termostatické hlavice dokážu priamo komunikovať s termostatom od Meross MTS200? Znamená to že ak mám na termostate v obývacej izbe nastavených 22 stupňov a napríklad v spálni termostatickú hlavicu na 22 a reálne je v obývacej izbe 23 stupňov (čiže kotol je vypnutý) a v spálni mám 20 stupňov či dokáže hlavica dať pokyn termostatu aby zapol kotol a dokúril v spálni na požadovanú teplotu 22 stupňov.

Dobry den, chcem sa spytat: - ci je mozne napajat "Meross Smart Thermostat Valve" dobyjatelnymi 1,2 V NiMh bateriami - ako by mohli jednotlive hlavice ovladat plynovy kotol (zonova regulacia)

Dobrý den, jsou nějaké radiátorové ventily, které jsou kompatibilní s touto hlavicí? Již jsem zakoupil, ale nejsem si jistý, zda to bude fungovat s jakýmkoliv termostatickym ventilem M30? Děkuji

Dobrý den, koupil jsem u vás samostatnou hlavici Meross smart v době , kdy jste ještě nenabízeli starter pack s wifi hubem. Když si teď koupím tento pack, budou mi ty 2 hlavice přes aplikaci fungovat, nebo potřebuji ještě Alexu nebo Google asistant ??Děkuji

Dobrý den, čidlo, které měří teplotu se nachází v termohlavici nebo v ovládacím zařízení. Sháním chytrou termohlavici s externím čídlem. Děkuji.

Dobrý den, budete mít tento kit k dispozici ještě do konce roku? Předem děkuji.

Dobrý den, jelikož to vypadá, že hlavice od Meross jsou jediné v nějaké rozumné cenové relaci a zároveň podporují IFTTT, je možné, že bude zboží ještě naskladněno? Děkuji.

Dobrý den, kolik hlavic je možné připojit k jednomu rozbočovači? A je možné HUB zakoupit i samostatně?

Je možné na této termostatické hlavici nastavit dětský zámek?

Mám dotaz ohledně montáže. U některých hlavic se musí před sundáním stávající "obyčejné" hlavice otočit tak, že topí naplno. U této chytré hlavice jsem nikde v AJ návodu nic nenašel. Je teda jedno v jaké poloze se předchozí ventil sundá?

123
Diskusia a poradňa k Meross Smart Thermostat Valve Starter Kit
Príslušenstvo pre Meross Smart Thermostat Valve Starter Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meross Smart Thermostat Valve Starter Kit . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Meross Smartes Thermostatventil Starter-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Meross Smartes Thermostatventil Starter-Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Meross Smart Thermostat Valve Starter Kit.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií