Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43 mm Silver Nehrdzavejúca oceľ

Zobraziť katalóg
Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43 mm Silver Nehrdzavejúca oceľ
1,0 1 hodnotení
Smart hodinky – dámske, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku, Wear OS, kompatibilné s iOS a Android, Google Pay, kapacita úložiska 4GB, gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: nehrdzavejúca oceľ, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Kód:  MKLDGEN5s Produktové číslo:  MKT5126 Stránky výrobcu
Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43 mm Silver Nehrdzavejúca oceľ Predaj skončil

Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43 mm Silver Nehrdzavejúca oceľ

Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43 mm Silver Nehrdzavejúca oceľ sú smart hodinky pre tých, ktorí chcú mať vždy prehľad o svojich notifikáciách. Na remienok bol zvolený materiál nehrdzavejúca oceľ. Odolnosť hodiniek zaisťuje gorilla glass sklo. Displej s hodnotou uhlopriečky 1,19 " zobrazí všetko, čo potrebujete vedieť. K ich vzhľadu primárne prispieva guľatý ciferník. Bežné hodinkové funkcie, ako je dátum, stopky, budík, deň v týždni, kalendár a duálny čas, doplnia funkcie typu krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa a meranie vyjdených poschodí. V obchode je možné platiť pomocou bezdrôtovej funkcie Google Pay. Je potrebné počítať s hmotnosťou tohto modelu 75 g. Pri ich kúpe myslite tiež na to, že by ste nemali mať obvod zápästia menší ako 15 cm a väčší ako 20 cm. V balení dotykových hodiniek MICHAEL KORS tiež nájdete dobíjací kábel.

Zásadné rysy smart hodiniek Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43 mm Silver Nehrdzavejúca oceľ

  • Smart hodinky MICHAEL KORS sú kompatibilné s iOS aj Androidom
  • Hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM)
  • Digitálne zobrazenie času
  • Súčasťou smart watch sú tradičné hodinkové funkcie, ako dátum, stopky, budík, deň v týždni, kalendár a duálny čas
  • Samozrejmou, veľmi praktickou funkciou je prijímanie notifikácií z vášho smartfónu
  • Športové funkcie smart watch MICHAEL KORS: krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa a meranie vyjdených poschodí
  • Operačný systém hodiniek: wear OS
  • Farba remienka tohto modelu je strieborná

Smart hodinky Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43 mm Silver Nehrdzavejúca oceľ si jednoducho zamilujete

Smart watch Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43 mm Silver Nehrdzavejúca oceľ spolupracujú s operačným systémom iOS a Android vďaka WiFi, Bluetooth a NFC. Funkcia spánkového merania vám kontroluje dĺžku spánku a pomôže k zlepšeniu spánkového cyklu, aby ste mali cez deň viac energie. Prehrávač vám otvára možnosť prehrávanie skladieb bez nutnosti vyťahovať mobilný telefón. Kapacita batérie by mala pri bežnom používaní vydržať 24 h a nemalo by sa vám teda stať, že sa vám vypnú v strede dňa. Spoľahnúť sa môžete aj na vnútorné úložisko s kapacitou 4 GB. Ich rozhranie vám ponúkne jazyk, ktorým je angličtina, čeština a nemčina. Jazykom mobilnej aplikácie hodiniek smart MICHAEL KORS je angličtina, čeština a nemčina.

Smart hodinky vám budú osobným trénerom a poradcom

Smart hodinky Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43 mm Silver Nehrdzavejúca oceľ kontrolujú vaše športové aktivity, napr. beh, chôdza, cyklistika, fitness, turistika, plávanie, joga, lyžovanie, veslovanie, golf, Tenis, bedminton a lezenie. Funkcia na meranie tepu sa hodí najmä na presné vymedzenie vašej tepovej zóny a teda efektívnejšie dosiahnutie vašich cieľov. Vďaka vodoodolnosti 50 m (5 ATM) budete môcť smart hodinky využívať aj pri kúpaní alebo sprchovaní. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s vyváženým aktívnym životným štýlom. Krokomer má neustále pod dohľadom vašu pohybovú aktivitu vďaka štatistike, ktorá zaujme každého. Nielen pri behaní je neoceniteľné meranie tempa, rýchlosti a vzdialenosti.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
36 h (1,5 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
43 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
75 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Umývanie rúk Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!
Hlasový asistent
Google Assistant Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Wear OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Strieborná Hotovo!
Materiál remienka
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
15 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
20 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
36 h (1,5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
24 h (1 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den lze u modelu MK smartwatch MKT5126 vyměňovat řemínek na hodinkách ? A jedná se o jak starý model ? Kolik řad je nad ním cca ? Děkuji D.

Dobrý den, uvádíte max délku řemínku 20 cm, na jiných stránkách jsem se dočetla 19 cm. Mám obvod zápěstí právě 19 cm. Mám obavu, aby hodinky seděly.Nevíte tedy prosím přesnou míru řemínku příp. zda výrobce nabízí i delší řemínky? Děkuji

Dobrý den, dočetla jsem se, že tyto hodinky mají délku náramku 19cm, chtěla bych se tedy zeptat, jestli je u těchto hodinek možné výraznější zmenšení náramku na nějakých 15-16cm? Děkuji moc

zdravím, u hodinek Michael Kors MKT5126, pokud mám banku ERA, můžu platit hodinkami? jakou aplikaci si budu muset stáhnout do hodinek?

Aky procesor a aku velku ram maju prosim tieto hodinky? Podporuju bezdratove nabijanie?

Dobrý den, mám trochu problém s modulem GPS v těchto hodinkách. Když jdu do nastavení (Nastavení - > Připojení - > Poloha), lze nastavit pouze "Z telefonu" a v případě běhu bez mobilního telefonu GPS nezaznamenává polohu i přes to, že hodinky by měli mít GPS modul, o čemž jsem nikde v hodinkách nenašel ani zmínku. Předem děkuji za radu.

Diskusia a poradňa k Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43 mm Silver Nehrdzavejúca oceľ
Príslušenstvo pre Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43 mm Silver Nehrdzavejúca oceľ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43mm Silver Nerezová ocel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43mm Silber Edelstahl. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43mm Silber Edelstahl. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Michael Kors MKT5126 Darci Gen 5E 43mm Silver Rozsdamentes acél.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií