Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Microsoft 4K Wireless Display Adapter (WiDi)

Zobraziť katalóg
Microsoft 4K Wireless Display Adapter (WiDi)
4,9 14 hodnotení
Bezdrôtový adaptér – rýchle pripojenie, umožňuje premietať obsah/foto/video, HDMI konektor (napájanie cez USB), kompatibilný s HDCP 2.2 a HDCP 1.4, podporované platformy: X86, X64 a ARM s operačným systémom Windows 10, Miracast cez sieťovú infraštruktúru
Kód:  ME379b2 Produktové číslo:  UTH-00029 Stránky výrobcu
Microsoft 4K Wireless Display Adapter (WiDi) Predaj skončil

Microsoft 4K Wireless Display Adapter (WiDi)

S novým bezdrôtovým adaptérom Microsoft 4K Wireless Display Adapter budete môcť premietať svoj počítač so systémom Windows alebo zariadenia s operačným systémom Android a podporou technológie Miracast na veľkej obrazovke až v 4K rozlíšení pri 30 snímkach za sekundu. Adaptér Microsoft disponuje silným a spoľahlivým spojením s rádiofrekvenčným dosahom až 7 metrov. Microsoft 4K Wireless Display Adapter je napájaný cez USB a na vašu televíziu ho pripojíte pomocou HDMI konektora s podporou HDMI-CEC, HDCP 2.2 a HDCP 1.4. Samotné pripojenie obrazu urobíte pomocou aplikácie Microsoft Wireless Display Adapter pre Windows alebo pomocou aplikácie Miracast pre Android.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového adaptéra Microsoft 4K Wireless Display Adapter

  • Microsoft 4K Wireless Display Adapter umožní prenos obrazu až v 4K rozlíšení pri 30 snímkach za sekundu
  • Disponuje silným a spoľahlivým spojením s rádiofrekvenčným dosahom až 7 metrov
  • Adaptér Microsoft 4K Wireless Display Adapter k vašej televízii pripojíte pomocou HDMI s podporou HDMI-CEC, HDCP 2.2 a HDCP 1.4
  • Určený pre počítače so systémom Windows alebo zariadenia s operačným systémom Android a podporou technológie Miracast

Rozmery s káblom:
388,5 × 35 × 11 mm

Hmotnosť:
65 g

Formát zvuku:
PCM/AAC/AC3


Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Chcem sa opytat na dostupnost. Planuje sa jeho naskladnenie? A kedy? Dakujem.

Dobrý den, existuje nějaký nástupce nebo rozumná alternativa k tomuto adaptéru? Díky za odpověď.

Dobrý den, je možné navýšit obnovovací frekvenci (na 60Hz) při snížení rozlišení na FullHD?

Jaký je rozdíl mezi Microsoft 4K bezdrátový Display adaptér UTH-00010, Kabel Microsoft UTH-00014 a Microsoft 4K Wireless Display Adapter (WiDi)?

Dobrý den, dá se odhadnout, kdy bude zboží opět skladem? Děkuji

Dobrý den, zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi tímto bezdrátovým adaptérem a Microsoft Wireless Display Adapter V2? Chtěl bych nějaký, který by měl co nejrychlejší odezvu při propojení s notebookem a televizí.

Dobrý den, když moje grafárna v NB nepodporuje Miracast, tak mi asi ani tohle nepomůže, je to tak?

Jde to použit z androidem?

Jde to použít z samsung galaxy tab a 10.1 2019

Dobry den, Chapu dobre, ze kdyz pichnu tuhle krabicku pres HDMI do televize, tak potom budu moct duplikovat obrazovku z PC pomoci WIFI?

12
Diskusia a poradňa k Microsoft 4K Wireless Display Adapter (WiDi)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft 4K Wireless Display Adapter (WiDi). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft 4K Wireless Display Adapter (WiDi). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft 4K Wireless Display Adapter (WiDi). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft 4K Wireless Display Adapter (WiDi).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií