Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Microsoft Lumia 435 čierna

Zobraziť katalóg
Microsoft Lumia 435 čierna
4,7 21 hodnotení
Mobilný telefón 4" 800x480, procesor Qualcomm Snapdragon 200 Dual core 1.2GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 128 GB, Fotoaparát zadný 2 Mpix, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, batéria 1560 mAh, Windows Phone 8.1
Kód:  NOK5435b1 Produktové číslo:  MTOSNO435S050 Stránky výrobcu

Microsoft Lumia 435 čierna

Lumia 435 je moderný smartphone z dielní Microsoftu, ktorý prekvapí nielen nízkou cenou. Telefón je vyrobený v modernom sviežom dizajne, ktorý dokonale pasuje k použitému operačnému systému Windows Phone. Systém, ktorý je známy svojou rýchlosťou a stabilitou beží výborne aj na slabšom hardware. Aj napriek nízkej cenu ponúkne telefón široké spektrum funkcií, ktorý zaujmú aj pokročilých užívateľov. Aj najnovšie Lumi od Microsoftu zdedili kvalitné spracovanie svojich fínskych predchodkýň. Pevné telo telefónu je dizajnované v sýtej čiernej farbe. Pričom farbu telefónu môžete jednoducho zmeniť pomocou vymeniteľného zadného krytu.

Intuitívne ovládanie

Operačný systém Windows Phone 8.1 zaisťuje dokonale rýchlu odozvu a intuitívnosť ovládania. Interaktívne dlaždice na rýchly prístup k aplikáciám, veľké kontrastné fonty, to všetko je navrhnuté k maximálnej prehľadnosti. Samozrejmosťou sú integrované Microsoft služby Skype, Outlook, Mapy a úložisko OneDrive, ktoré vám zaistia neustály prístup k súborom. Ďalšie tisíce aplikácií nájdete v integrovanom obchode Store. Stiahnete si tak napríklad Instagram, WhatsApp, Facebook alebo tisíce hier vrátane populárnych titulov. Vďaka plnej integrácii Skype a kvalitnej prednej videokamere neboli video hovory nikdy jednoduchšie. Jednoducho priamo z kontaktov alebo v priebehu klasického hovoru sa prepnete jedným kliknutím na video hovor pomocou Skype.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,7 Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vymeniteľná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Windows 8.1 Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tento mobilní telefon přední fotoaparát?

Potrebuju baterii BV-5J pro telefon Lumia 435, nemate ji ted v prodeji, napsala jsem s objednavkou na [email protected], dopis nebyl tam dorucen. Dekuji

Dobry den, pred dvema dny jsem zakoupil telefon a neustale se samovolne vypina. Je v me moci s tim neco udelat nebo mam telefon radeji vratit?

1.Lze u LUMII 435 aktualizovat W 8.1 na W 10 ? Nejsou s tím pak problémy ? 2. Nenašel jsem informaci zda při nákupu je součástí i nabíječka či zda musí nakoupit samostatně ? Děkuji

dobrý den, chci se zeptat když u vás koupím mobil ns nano simkartu a mám ještě starý mobil na velkou kartu kdo mi tuto kartu připadně upraví nebo vymění. děkuji Svatek

Diskusia a poradňa k Microsoft Lumia 435 čierna
Príslušenstvo pre Microsoft Lumia 435 čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Lumia 435 černá . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 435 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 435 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Lumia 435 fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií