Alza pre firmy

Microsoft Lumia 550 biela

Zobraziť katalóg
Microsoft Lumia 550 biela
4,2 43 hodnotení
Mobilný telefón 4,7" 720x1280, procesor Qualcomm Snapdragon 210 Quad Core, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, MicroSDXC až 200GB, fotoaparát 5 Mpix LED blesk + predný fotoaparát 2 Mpix, A-GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.1, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Nano SIM, OS Windows 10
Kód:  NOK5550a2e Produktové číslo:  A00026253 Stránky výrobcu

Microsoft Lumia 550 biela

Vlastnosti telefónu

136,1 mm

Vypnuté
Microsoft Lumia 550

67,8 mm

Vypnuté
Microsoft Lumia 550

9,9 mm

Hmotnosť telefónu: 141,9 g

Úhlopříčka displeje

4,7"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Windows 10

typ operačného systému

Výdrž baterie

16-60 h

výdrž batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

67,8 × 136,1 × 9,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

1 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

5 MP

fotoaparát

Připojení

802.11 b/g/n

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

slot pre pamäťové karty

Váha

141,9 g

hmotnosť telefónu

Používateľsky príťažlivejšia, elegantne minimalistická a lacnejšia ako kedykoľvek predtým. Biela dáma menom Lumia 550 reprezentuje spoločnosť Microsoft a už len čaká, až s ňou rozohráte novú životnú partiu.

Kľúčové vlastnosti

  • Minimalistický dizajn šitý na mieru vašim potrebám i vkusu
  • Štvorjadrový procesor definuje význam slova "rýchly"
  • Nadštandardná výdrž batérie vyhladzuje vrásky z častého nabíjania
  • Inteligentné aplikácie uľahčia váš kariérny i osobný život

Povinnosti vo vrecku

Na používanie aplikácií a služieb spoločnosti Microsoft už nepotrebujete laptop. Vystačíte len s novým telefónom Microsoft Lumia. Rozpracované dokumenty môžete ukladať na cloudové úložisko One Drive Storage a ďalej ich upravovať vďaka najnovším verziám MS Word, Excel alebo Powerpoint. Svojej práci sa teraz môžete venovať skutočne kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

Asistentka, ktorá pracuje za vás

Potrebujete si nastaviť dôležitú upomienku a chcete, aby sa vám zobrazovala na počítači, tablete aj v mobile zároveň? S inteligentnou aplikáciou Cortana to nepredstavuje problém. A dokáže ďaleko viac - ponúkne vám napríklad pravidelný súhrn noviniek z oblasti dopravy, počasia, výsledkov športových stretnutí, alebo ktorejkoľvek inej oblasti, ktorá zaujíma práve vás. Zostanete v obraze a pritom neplytváte drahocenným časom surfovaním na internete.

Nový rozmer rýchlosti

Až s Microsoft Lumia spoznáte, čo naozaj znamená rýchlosť. Internetový štandard 4G LTE vám poskytne hladký prístup k dátam a štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon si plynulo poradí s multitaskingom.

Prepracovanosť telefónu korunuje prvotriedny HD displej s rozlíšením 720 × 1280, s ktorým filmy získajú nový náboj. A tých ktorým pri smartfónoch robila vrásky nízka životnosť batérie, poteší Microsoft Lumia a jej systém efektívneho hospodárenia s energiou hneď dvojnásobne. Konečne telefón, ktorý nemusíte nabíjať každý deň.

Parametre a špecifikácia

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Uhlopriečka displeja
4,7" (11,94 cm) Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1280 × 720 (HD) Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
4,7" (11,94 cm) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1280 × 720 (HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
200 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,1 GHz (1 100 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Windows 10 Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jedná se o českou distribuci telefonu? Děkuji.

Dobrý den, lze nastavit automatické připojení spárovného zařízení přes bluetooth např. handsfree bez nutnosti potvrzování? Tak aby při zapnutí klíčku v zapalování a zapnutém rádiu se telefon bez nutnosti potvrzování automaticky spojil.

Dobrý den, jaká selfie tyč je kompatibilní s Lumií 550?

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat při kolika vadných subpixelech je možné telefon reklamovat. Díky za odpověď.

Dobrý den, rád bych se zeptal na smartphone Microsoft Lumia 550. Jde mi konktrétně o situaci, kdy by bez mého zavinění praskl displej (byť chápu, že to pak bude slovo proti slovu). Jak by se řešila případná reklamace? A pomohlo by mi, kdybych si k mobilu objednal i "Tempered Glass Protector 0.3mm pro Microsoft Lumia 550"? Případně dá se doobjednat záruka proti prasknutí displeje? Děkuji, JM

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat na pár informací ohledně mobilního telefonu microsoft lumia 550 bílá: 1. Mobilní telefon nedokáže přiřadit kontakty ke jménům. Vždy se mi zobrazí použe kontkaty v podobě čísel, ale jména nikde. 2. Při zapojení sluchátek, přestane fungovat přehrávání písniček, či jakéhokoli zvuky. (sluchátka na jiných telefonech konrkténě lumii 925 fungují bez problému). Chtěl bych se zeptat, jestli tyto problémy jsou spíše na straně microsoftu a mám tedy čekat na případné aktualizace telefonu či aplikací anebo je to nějaký "kusový problém - výrobní" telefonu a zkusit ho tedy reklamovat? Už jste se s podobným problémem setkali? Děkuji za odpověď, Přeji hezký den. Adam Zourek

Diskusia a poradňa k Microsoft Lumia 550 biela
Príslušenstvo pre Microsoft Lumia 550 biela
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Lumia 550 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 550 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 550 weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Lumia 550 fehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií