Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM + príslušenstvo

Zobraziť katalóg
Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM + príslušenstvo
4,0 3 hodnotení
Mobilný telefón 5.2 "AMOLED WQHD 2560x1440, procesor Qualcomm Snapdragon 808 Hexa Core, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, microSDXC až 200GB, Fotoaparát 20Mpx + 5Mpx, A-GPS / GLONASS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE, FM rádio, USB konektor type-C (USB-C), USB 3.1, Qi bezdrôtové nabíjanie, Dual SIM (2x Nano SIM), batérie 3000mAh, OS Windows 10
Kód:  NOK5950e3c2 Stránky výrobcu
Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM + príslušenstvo Predaj skončil

Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM + príslušenstvo

vlastnosti telefónu

73,2 mm

vypnuté
Microsoft Lumia 950 LTE černá Dual SIM + příslušenství

145 mm

vypnuté
Microsoft Lumia 950 LTE černá Dual SIM + příslušenství

8,2 mm

Hmotnosť telefónu: 150 g

Úhlopříčka displeje

5,2 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Windows 10

typ operačného systému

Výdrž baterie

6 h

výdrž batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

73,2 x 145 x 8,2 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

20 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot na pamäťové karty

Váha

150 g

hmotnosť telefónu

vypnuté
Microsoft skládací klávesnice
vypnuté
Microsoft HD-500 Display Dock
vypnuté
Microsoft Arc Touch Mouse

Vytvorené pre veľké veci

Plynulý chod je zaistený šesťjadrovými procesorom Qualcomm Snapdragon 808, ktorý tepe na frekvencii 1,8 GHz. Tomu poskytuje asistenciu 3GB operačnú pamäť. Všetky svoje dáta bezpečne uložíte na 32GB internú pamäť, už však môžete pomocou microSD karty rozšíriť na dych berúcich 200 GB.

vypnuté
pozadí
vypnuté
Microsoft Lumia 950 LTE černá Dual SIM + příslušenství

Príkladná jemnosť displeja

Lumia 950 LTE Dual SIM sa môže pochváliť 5,2 "palcovým displejom s ohromujúcim Quad HD rozlíšením. Na ňom, vďaka jemnosti 564 ppi, vynikne každý detail vašich zhotovených fotografií či videí. Špeciálna vrstva ClearBlack znižuje nežiaduce odlesky, čo je príčinou čitateľného displeja aj na priamom slnku.

perfektné fotografie

O špičkové fotografie sa postará zadnej fotoaparát s rozlíšením 20 Mpx. Ten bol navrhnutý tak, aby zabránil rozmazaniu pohybujúceho objektu, ktorý sa snažíte zachytiť. Všetky vaše snímky tak budú dokonale ostré. Vďaka 5. generáciu optickej stabilizácie obrazu a svetelnosti objektívu f / 1,9 vykúzlite špičkové fotografie aj za zlého osvetlenia.

vypnuté
pozadí
vypnuté
Microsoft Lumia 950 LTE černá Dual SIM + příslušenství

Navrhnutý pre prácu

Veľmi osobité odomykanie pomocou overovania dúhovky zaistí všetkým uloženým dátam absolútne bezpečie. Energiu vašej práci dodá batérie s kapacitou 3 000 mAh, už veľmi rýchlo nakŕmite ďalšie energiou s USB konektorom typu C.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, pri tomto produkte (Kód: NOK5950e3c2 ) máte napísané "zánovné", teda predpokladám, že je používaný. Teda ma zaujíma ako dlho bol používaný, v akom je stave a čo presne sa ukrýva pod pojmom príslušenstvo, ktoré je dodávané konkrétne s týmto kusom. Ďakujem

Zdravím. Aka distribúcia je Lumia 950? Ide o oficiálnu SK distribúciu?

Diskusia a poradňa k Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM + príslušenstvo
Príslušenstvo pre Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM + príslušenstvo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Lumia 950 LTE černá Dual SIM + příslušenství . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 950 schwarz LTE Dual-SIM + Zubehör. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 950 schwarz LTE Dual-SIM + Zubehör. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Lumia 950 fekete LTE Dual SIM + tartozékok.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií