Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Microsoft Office 2016 Home and Student SK

Zobraziť katalóg
Microsoft Office 2016 Home and Student SK
4,6 217 hodnotení
Kancelársky balík – na nekomerčné použitie, pre 1 PC s Windows 7 a novším, obsahuje aplikácie Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016, trvalá licencia
Kód:  WZ097a6 Produktové číslo:  79G-04709 Stránky výrobcu
Microsoft Office 2016 Home and Student SK Predaj skončil

Microsoft Office 2016 Home and Student SK


Office nie je len na prácu, ale aj na zábavu, a predstavuje nevyhnutnú súčasť každej modernej domácnosti. Je navrhnutý tak, aby ušetril váš čas a umožnil vám rýchlejšie usporiadanie a prácu s vašimi dokumentmi. Ovládanie je jednoduchšie a intuitívnejšie, optimalizované pre ovládanie dotykom a stylusom. Office je pripravený zvládnuť za vás čokoľvek.

S Office 2016 pre domácnosti a študentov získate:

  • Inštaláciu známych aplikácií Office 2016: Word, Excel, PowerPoint, OneNote pre 1 počítač s operačným systémom Windows.
  • Kapacitu 5 GB na online úložisku OneDrive, odkiaľ sú vaše dokumenty dostupné a synchronizované na všetkých zariadeniach.
  • Office nie je len na prácu, ale aj na zábavu, a predstavuje nevyhnutnú súčasť každej modernej domácnosti.

Pripravený inšpirovať

Objavte svet Office aplikácií a zjednodušte si svoj život. Plné verzie známych aplikácií Office 2016 Word, Excel, PowerPoint a OneNote vám umožnia upravovať PDF súbory, tvoriť referáty alebo životopisy, spisovať a zdieľať nákupný zoznam, využívať integrovaný prekladač a slovník alebo opravy pravopisu kontrolujúce aj skladbu vety. Úspech máte vďaka Office aplikáciám na dosah.

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a študentov SK

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a študentov SK

Pripravený spolupracovať

Nenechajte sa obmedzovať, na súboroch môžete spolupracovať v reálnom čase a jednoducho spravovať históriu dokumentov, či už pracujete online, offline alebo spoločne s ostatnými.


Pripravený tvoriť v pohybe

Vďaka online úložisku OneDrive môžete ukladať nespočetné množstvo dokumentov, fotografií, hudby alebo videí, a to zo všetkých svojich zariadení. Súbory môžete jednoducho zdieľať alebo k nim pristupovať odkiaľkoľvek. Fotografie zo svojho telefónu premietnete jednoducho v smart TV alebo budete zdieľať súbory so svojimi blízkymi. Už nikdy neprídete o svoje dáta, vždy ich nájdete na svojom OneDrive.

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a študentov SK

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a študentov SK

Word

Word je najobľúbenejšou a najrozšírenejšou aplikáciou na úpravu textov. Texty ľahko pretvoríte na profesionálne a atraktívne dokumenty. Word 2016 umožňuje tvorbu a najrôznejšie úpravy písaných textov a dokumentov, do ktorých môžete vkladať rôzne objekty, ako napr. obrázky, grafy alebo objekty z iných Office aplikácií.

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a študentov SK

Excel

Excel je efektívny nástroj na sledovanie prakticky akýchkoľvek informácií, ktorý vám umožní rýchlo dosahovať profesionálne vyzerajúce výsledky. Hodí sa vám ako na jednoduché výpočty, tak pre rozsiahle dáta, ktoré potrebujete zanalyzovať a prispôsobiť ich zobrazenie. Vďaka rozdeleniu do riadkov a stĺpcov môžete rôzne pridávať údaje, zoraďovať ich, filtrovať, vytvárať z nich tabuľky alebo grafy so zaujímavým a atraktívnym vzhľadom.

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a študentov SK

PowerPoint

Program Microsoft PowerPoint je efektívny nástroj na vytváranie najrôznejších prezentácií. Môžete navrhnúť, graficky a esteticky stvárniť a prezentovať svoje predstavy a vízie. Môžete vytvoriť prezentácie, v ktorých sa efektívne kombinujú príťažlivé fotografie, text, ilustrácie, kresby, tabuľky, grafy, video a atraktívne prechody z jedného na druhé. Pomocou PowerPointu tak zaujímavo predstavte svoju firmu, produkt či službu.

 Microsoft Office 2016 pre domácnosti a študentov SK

OneNote

OneNote 2016 je jedným z najpokročilejších a najvýkonnejších nástrojov na organizáciu vašich poznámok. Všetko, čo tu vytvoríte, má prehľadnú štruktúru. Predstavte si OneNote ako kartotékovú zásuvku, v ktorej máte jednotlivé zložky so štítkami a v nich listy papiera – na nich sú vaše poznámky: bežný text, obrázky, fotografie, zvuk, výstrižky z internetu, tabuľky z Excelu, náhľady dokumentov alebo napríklad zaškrtávacie zoznamy .

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté aplikácie
Word, Excel, PowerPoint, OneNote Hotovo!
Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!
Spôsob licencovania
Trvalá licencia Hotovo!
Počet zariadení
1 PC Hotovo!
Verzia Office
Home and Student Hotovo!

Obsiahnuté aplikácie

Obsiahnuté aplikácie
Word, Excel, PowerPoint, OneNote Hotovo!

Licencia

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!
Spôsob licencovania
Trvalá licencia Hotovo!
Počet zariadení
1 PC Hotovo!
Verzia Office
Home and Student Hotovo!

Kompatibilita

Jazyková verzia
SK Hotovo!
Operačný systém
Windows 10, Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer chcel by som sa opítať čím je softwer pri zmene pc napr predaja preniesť softwer na nové pc pričom na starom pc by sa nepoužíval, teda používal by sa len na novom pc za odpoved dakujem

Dobrý deň Chcel by som sa spýtať či mi tento balíček ms office pôjde na macbooku. Ďakujem

Dobrý deň, obsahuje balík inštalačné médium (cd so software) ?

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, kde nájdem kód, ktorý mám zadať pri aktivácii licencie. Ďakujem za odpoveď.

Dobry den, chcel by som sa opytat, aky je rozdiel medzi fyzickou a elektronickou licenciou?

Dobrý deň, chcem sa spýtať, čo ak nejakým spôsobom príde o PC (ukradnú mi/pokazí sa), bude možné túto licenciu opäť aktivovať na novom PC, ale s istým kontom Microsoft alebo si budem musieť kúpiť novú licenciu?

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je je možné využívať túto verziu vo verejnej správe, konkrétne obcou na obecnom úrade (sme právnická osoba zriadená zákonom o obecnom zriadení na výkon samosprávy). Dakujem

Dobrý deň, chcem sa spýtať čo v prípade ak používam viac počítačov a na každý si nainštalujem MS office ale chcem mať vytvorený jeden Microsoft účet ? Budem môcť mať pod jedným Microsoft účtom nainštalovaný MS office na jednom PC a daľší MS office na druhom PC ? Ďakujem pekne za odpoveď

Dobrý deň, mám nový počítač a chcem sa spýtať, čo znamená veta: "Inštalácia na nový počítač je možná najskôr 90 dní od predošlej inštalácie." O predošlej inštalácie čoho? Nemôžem to nainštalovať na nový počítač? Pozdravujem Vás Bugár

, chcel by som sa spýtať, mal by som záujem o nový Office 2016. V ponuke sú tri krabicové verzie. Zaujímalo by ma aký je rozdiel medzi verziou SK, CZ, EN. Je možné na každej doinštalovať aj iné jazyky - či už menu/GUI alebo spelling (napr. angličtina, nemčina, slovenčina)? Ďakujem pekne za odpoveď

Diskusia a poradňa k Microsoft Office 2016 Home and Student SK
Príslušenstvo pre Microsoft Office 2016 Home and Student SK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Office 2016 Home and Student SK.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií