AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft Office 2019 pre domácnosti a študentov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft Office 2019 pre domácnosti a študentov (elektronická licencia)
4,8 81 hodnotení
Kancelársky softvér MS Office 2019 pre 1 zariadenie, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint a OneNote, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre školy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWLM0006CZ
Microsoft Office 2019 pre domácnosti a študentov (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft Office 2019 pre domácnosti a študentov (elektronická licencia)

Čo je súčasťou balíka Microsoft Office 2019 pre domácnosti a študentov?

Kľúčové vlastnosti licencie Microsoft Office 2019 pre domácnosti a študentov

  • Jednorazový nákup pre 1 zariadenie
  • Vyžaduje operačný systém Windows 10 alebo Mac OS v aktuálnej verzii
  • Obsahuje klasické desktopové verzie aplikácií Word, Excel a PowerPoint zo sady Office 2019, navyše OneNote pre Windows 10
  • Inštalácia je možná na 1 osobné PC alebo na 1 počítač Mac
  • Súčasťou je 60 dní bezplatnej podpory od spoločnosti Microsoft
  • Licencované na domáce použitie

Excel v balíku Office 2019

Aplikácia Excel v balíku Office 2019 obohatí vaše prezentácie o lepšiu prácu s meradlom, nové typy grafov a ďalšie prvky navrhnuté tak, aby vám pomohli využívať vaše dáta pri vytváraní prehľadov a identifikácii trendov a príležitostí. Okrem toho môžete s použitím vizuálneho grafu typu Časová os zobraziť postupnosť udalostí v chronologickom poradí pozdĺž lineárnej časovej osi.

Word v balíku Office 2019

Vo Worde 2019 úplne novo nájdete ďalšie vzdelávacie funkcie, nástroje, titulky, zvukové opisy alebo prevod textu na reč. Skrátka všetko, čo vám uľahčí jeho používanie.

Lupa v PowerPoint 2019

S funkciou lupy môžete svoj výklad posunúť na úplne novú úroveň vďaka zavedeniu lineárneho výkladu s využitím interaktívnych snímok. Funkcia lupy poskytuje väčšiu flexibilitu a umožní vám pokračovať vo výklade, bez toho aby ste museli opustiť režim prezentácie. Poslucháči tak zostanú sústredenejší a efekt priblíženia a oddialenia zaujme ich pozornosť.

Postup inštalácie

  • Navštívte stránku https://setup.office.com/ a postupujte podľa pokynov
Poznámka:

Dobrý den, zeměpisná lokalizace pouze pro EU znamená, že Office bude funkční pouze v EU, nebo že ho mohu stáhnout pouze v EU? Potřeboval bych, aby mi fungoval i v Japonsku. Děkuji.

MS Office pro domácnost a studenty za 2990 Kč pracuje i pod Win 8.1? Někde je psáno jen pod Win 10, někde celkově pod Win.

Dobrý den, zakoupil jsem tento produkt ale dostal jsem jen licenci... odkud od Vás si mám Office stáhnout?? To musím na official MS stránky..

Dobrý den, je možné tuto licenci použít i ve firmě? Pouze pro Word a Excel a PowerPoint (bez Outlooku, který není používán a ani není součástí této licence). Děkuji za odpověď.

lze koupit Office 2019 pro studenty a domácnost na USB?, nebo CD

dobrý den, obsahuje tato licence i slovenský jazyk?

Dobrý den, bude možné tyto Office instalovat na MAC ? V recenzích je zmínka, že to nejde a fungují pouze na Win. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto a Microsoft 365? Budu si moct stáhnout aplikace, nebo Word atd. používat online?

Diskusia a poradňa k Microsoft Office 2019 pre domácnosti a študentov (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Microsoft Office 2019 pre domácnosti a študentov (elektronická licencia)
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií