Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft Office LTSC Standard 2021, EDU (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft Office LTSC Standard 2021, EDU (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Microsoft Office 2021 pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook a Access, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre školy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Kód:  SWOFSTDEDUCSP
Microsoft Office LTSC Standard 2021, EDU (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft Office LTSC Standard 2021, EDU (elektronická licencia)

Táto licencia je určená na použitie v škole. Pre aktiváciu licencií je potrebné dodať IZO (školský identifikátor). Ak nie ste riaditeľ danej inštitúcie, je potrebné dodať poverenie o oprávnenosti na nákup. Pokiaľ si nie ste istí výberom, kontaktujte náš obchodný tím: < [email protected]>

Ako funguje nákup mesačnej licencie (CSP)?

  • Zvoľte si počet kusov.
  • Licencia je generovaná podľa údajov zákazníka na Alza.sk, pokiaľ si prajete vystaviť licenciu na iného používateľa alebo svoj MS tenant účet, kontaktujte prosím Pre firmy.
  • Po uhradení objednávky pokračujte do vlastného účtu elektronických licencií, kde kliknite na váš produkt (po tomto kroku bude licencia vytvorená, generovanie licencií prebieha v pracovné dni od 8 – 16 hod.). )
  • Následne obdržíte vaše prihlasovacie údaje (unikátne prihlasovacie údaje pre Microsoft portál), ktoré vám prídu na vašu emailovú adresu registrovanú u Alza.sk
  • S prihlasovacími údajmi od Microsoftu sa prihlásite do portálu, kde vykonáte stiahnutie a nastavenie produktov – prípadný rýchly návod tu.

Vytvárajte pôsobivé prezentácie s PowerPointom

PowerPoint je aplikácia, pomocou ktorej môžete efektným spôsobom rozprávať príbehy – kedykoľvek, kdekoľvek a s kýmkoľvek. Získajte nový, moderný pohľad na známu aplikáciu PowerPoint určenú na vytváranie a zdieľanie tých najpôsobivejších prezentácií.

Spolupracujte na textoch v programe Word

Word vám pomôže dať dohromady tie najlepšie texty. Ide totiž o desktopové aplikácie na tvorbu precíznych dokumentov. A vďaka Microsoft Editor získate okrem kontroly pravopisu ešte ďalšie funkcie a možnosti, aby ste mohli písať so sebaistotou. Editor vám bude v podokne s prehľadom vo Worde ponúkať inteligentné návrhy a bude vaším pomocníkom pri vytváraní dokumentov, písaní emailov a používaní webu.

Sledujte a organizujte s Excelom

Excel sa učí váš štýl práce a pomôže vám usporiadať dáta tak, aby ste ušetrili čas. Jednoducho vytvárajte tabuľky zo šablón alebo podľa vlastného návrhu a robte výpočty s modernými vzorcami.

Outlook je najlepší emailový klient

Vďaka mimoriadne spoľahlivej aplikácii Microsoft Outlook 2021 získate profesionálnu emailovú a kalendárovú aplikáciu, ktorá vám pomôže organizovať drahocenný čas. Napríklad sa môžete sústrediť len na tie najdôležitejšie správy a byť vďaka tomu produktívnejší. A vďaka kompletnej správe kalendára možno zdieľať kľúčové termíny schôdzok s celým pracovným tímom.


Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:

dobrý den, už asi 2 měsíce vyhlížím tento produkt, ale pořád není dostupný a tak mám dotaz, kdy dostupný bude, či zda ještě někdy bude

Diskusia a poradňa k Microsoft Office LTSC Standard 2021, EDU (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Microsoft Office LTSC Standard 2021, EDU (elektronická licencia)
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií