Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Microsoft Project 2016

Zobraziť katalóg
Microsoft Project 2016
4,8 4 hodnotení
Kancelársky softvér a inštalačné súbory na stiahnutie, všetky jazykové verzie, pre 1 počítač
Kód:  WZ096c73

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Project 2016

Udržujte projekty organizované a v činnosti s aplikáciou Project Standard 2016. Využite flexibilné funkcie, ktoré pomáhajú začať a zvyšujú efektivitu a produktivitu. Ľahko vytvárajte moderné zostavy vyjadrujúce priebeh a efektívnejšie komunikujte o podrobnostiach projektov so svojím tímom a ďalšími stranami.

Zostaňte organizovaní

Ľahko plánujte a spravujte svoje projekty s intuitívnymi funkciami, ktoré vám pomáhajú dodať požadovanú obchodnú hodnotu. Rýchlo sa zamerajte na to, na čom záleží, ľahko vyberte potrebné kroky, ktoré je potrebné urobiť, a bez námahy prejdite funkcie s vylepšeným vizuálnym zážitkom.

Udržte si kontrolu nad projektom akejkoľvek veľkosti

Buďte efektívni a stanovujte priority vo vizuálne bohatom a kontextovom rozhraní na každodennú prácu, úlohy v rámci projektu, dôležité podrobnosti a časovej osi. Bohaté spravodajské nástroje dodávané s produktom v rámci obľúbeného balíka Office vám rýchlo a ľahko pomôžu sledovať priebeh a prideľovanie prostriedkov.

Úspešne dodajte projekty

Dodajte efektívne prezentácie, ktoré ponúkajú okamžité pochopenie plánovania úloh, rozdelenie zdrojov, nákladovej efektívnosti a mnohých ďalších dôležitých podrobností o vašom projekte. Časová os vám pomáha projekt vizualizovať, aby ste mohli prezentácie predstaviť svojmu tímu, vedúcim pracovníkom a akcionárom.

Systémové požiadavky:

  • Procesor: 1 GHz s podporou SSE2
  • Operačný systém: Windows 7 a vyššie, Windows Server 2008 R2 a vyššie
  • Pamäť: 1 GB RAM (32-bitový systém), 2 GB RAM (64-bitový systém)
  • Miesto na HDD: 3 GB
  • Rozlíšenie obrazovky: 1 280 × 800
  • Grafika: DirectX 10

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Dobrý den, je licence přenosnitelná v příípadě nákupu nového notebooku ? děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Microsoft Project 2016
Príslušenstvo pre Microsoft Project 2016
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií