Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft Sculpt Touch Mouse

Zobraziť katalóg
Microsoft Sculpt Touch Mouse
4,2 30 hodnotení
Myš Bezdrôtová, životnosť batérie až 9 mesiacov, BlueTrack technológia, Bluetooth, dotykové posúvanie štyrmi smermi, tmavo-modrá
Kód:  ME362d Produktové číslo:  6PL-00002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Sculpt Touch Mouse

Viac o príslušenstve Microsoft

Microsoft Sculpt Touch je inovatívna bezdrôtová myš, ktorá prináša nový spôsob pohybu vo vašom počítači. Miesto klasického kolieska totiž disponuje zaujímavým dotykovým prúžkom, ktoré vám umožní posúvať sa v dôležitých dokumentoch v štyroch smeroch jednoduchým dotykom prsta. Myš bola navyše špeciálne navrhnutá pre čo najspoľahlivejšiu funkciu vo Windows 8. Použitá bezdrôtová technológia potom vyžaduje len spárovanie s vaším počítačom, nemusíte sa teda starať o žiadny USB prijímač, ktorý by ste mohli stratiť. Myš môžete používať takmer kdekoľvek a to vďaka použitej technológii Microsoft BlueTrack, ktorá v sebe kombinuje ako presnosť laseru, tak výkonnosť optiky, a tým si spoľahlivo poradí s akýmkoľvek povrchom. Jej ergonomický tvar zaistí pohodlie pri práci a možnosť použitia v ľavej aj v pravej ruke. O napájanie sa postará dvojica AA batérií (v balení), ktoré poskytnú až 9 mesiacov výdrže. Určite poteší aj podpora mnohých tabletov s operačným systémom Android.

Parametre a špecifikácia:

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 8
Windows RT
Windows 7
Macintosh OS X v10.6 - 10.7

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
6,5 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
9,55 cm Hotovo!
Hmotnosť
111 g Hotovo!
Typ
Cestovná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,5 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
9,55 cm Hotovo!
Hmotnosť
111 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Výdrž
9 mesiacov Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Produkt sa dá kúpiť u konkurencie aj o 15€ lacnejšie!!!

Diskusia a poradňa k Microsoft Sculpt Touch Mouse
Príslušenstvo pre Microsoft Sculpt Touch Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Sculpt Touch Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Sculpt Touch Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Sculpt Touch Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Sculpt Touch Mouse.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií