AlzaBoxy Q1 Star Wars

Microsoft Visio Standard 2016

Zobraziť katalóg
Microsoft Visio Standard 2016
5 1 hodnotení
Kancelársky softvér a inštalačné súbory na stiahnutie, všetky jazykové verzie, pre 1 počítač
Kód:  WZ096c90

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Visio Standard 2016

Visio Standard 2013 umožňuje zjednodušiť komplexné informácie pomocou jednoduchých, ľahko pochopiteľných diagramov.

Ľahko vytvárajte diagramy zložitých informácií

Microsoft Visio Standard 2016 je výkonná platforma pre tvorbu diagramov s bohatou sadou vstavaných šablón. Pomáha vám zjednodušiť zložité informácie vďaka jednoduchým a ľahko pochopiteľným diagramom. Visio Standard obsahuje obchodné šablóny, základné sieťové diagramy, organizačné diagramy, vývojové diagramy a základné a všeobecné viacúčelové diagramy.

Vytvárajte a upravujte diagramy

Ľahko nájdite šablónu, ktorú potrebujete, s integrovaným vyhľadávaním priamo z úvodnej obrazovky. Vytvorenie, recenzie a úprava schém na tabletoch so systémom Windows 8 pomocou dotyku, s vylepšenou podporou pre bežné činnosti a gest. Získajte lepší pohľad na to, ako váš diagram bude vyzerať vytlačený, s novým náhľadom tlače.

Jednoduché a rýchle používanie

Nahradenie akéhokoľvek tvaru (alebo kombinácie tvarov) v schéme pri zachovaní spojenia tvarov, metadát tvarov a celkového rozvrhnutia. Dosiahnutie požadovaného vzhľadu diagramov s lepšími sprievodcami zarovnaním, riadkovaním a dimenzovaním a novými spôsobmi, ako prispôsobiť vzhľad tvarov. Duplikujte a reorganizujte stránky diagramu pri zachovaní rozvrhnutia diagramu a metadát.

Vlastné organizačné diagramy sú tak jednoduché

Rýchlo zmeňte vzhľad svojej organizačnej schémy použitím jedného z niekoľkých štýlov - od profesionálnych po hravé - za pomocou jedného kliknutia. Ľahko svojím organizačným diagramom dodajte osobitý štýl hromadným importovaním obrázkov (či už zo svojho adresára Exchange, alebo z jednotlivých súborov). Vaše fotografie budú automaticky orezané, aby zodpovedali danému tvaru.

Systémové požiadavky:

  • Procesor: 1 GHz s podporou SSE2
  • Operačný systém: Windows 7 a vyšší, Windows Server 2008 R2 a vyššie
  • Pamäť: 1 GB RAM (32bitový systém), 2 GB RAM (64bitový systém)
  • Miesto na HDD: 3 GB
  • Rozlíšenie obrazovky: 1 280 × 800
  • Grafika: DirectX 10

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Prosím o informaci, jaký je rozdíl mezi tímto Visio Standard a dražším Visio Professional.

Diskusia a poradňa k Microsoft Visio Standard 2016
Príslušenstvo pre Microsoft Visio Standard 2016
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií