PET PET

Microsoft Windows 7 Professional EN SP1 64-bit, (OEM)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 7 Professional EN SP1 64-bit, (OEM)
4,3 26 hodnotení
Operačný systém DVD, inštalácia obsahuje Service Pack 1
Kód:  WZ061y Produktové číslo:  FQC-08289 Stránky výrobcu
Microsoft Windows 7 Professional EN SP1 64-bit, (OEM) Predaj skončil

Microsoft Windows 7 Professional EN SP1 64-bit, (OEM)

Revolučný operačný systém Windows 7 Professional je vhodný najmä pre firemné nasadenie. Nová generácia operačného systému od spoločnosti Microsoft prináša celý rad nových funkcií a súčasne optimalizuje chod tých existujúcich. Práca na počítači sa tak stane rýchlejšou, jednoduchšou a zábavnejšou. Samozrejmosťou je plná podpora viacjadrových procesorov aj grafických kariet spĺňajúcich štandard DirectX 11. Windows 7 má oproti predchádzajúcim Windows Vista nižšie hardvérové nároky a hodí sa tak aj do menej výkonných notebookov alebo netbookov.

Medzi novinky patrí najmä prepracovaný koncept hlavného panela, ktorý vám pomôže ľahko zvládnuť viac úloh naraz. Oveľa intuitívnejšia je práca s oknami, jednoduchým pretiahnutím k niektorému z okrajov možno okná maximalizovať alebo zobraziť na polovici obrazovky. Pri prehrávaní multimédií oceníte vylepšený Windows Media Center. Obľúbené rýchle vyhľadávanie v paneli Štart zostalo samozrejme zachované a teraz poskytuje ešte lepšie výsledky. Funkcia Domáca skupina vás zbaví strachu zo zdieľania súborov a tlačiarní v domácej sieti. Prepojte dva alebo viac počítačov so systémom Windows 7 a funkcia Domáca skupina uľahčí automatické zahájenie zdieľania hudby, obrázkov, videa a dokumentov v knižniciach s ostatnými členmi vašej domácnosti.

Verzia Professional obsahuje všetky funkcie multimediálnej verzie Home Premium. Dodatočne však pridáva možnosť vizualizovaného spustenia programov v móde Windows XP. Okrem úplnej funkcie Zálohovanie a obnovenie, ktorá je k dispozícii vo všetkých edíciách, môžete navyše vykonať zálohovanie v domácej alebo firemnej sieti. Môžete sa tiež ľahko a bezpečnejšie pripájať k firemným sieťam pomocou funkcie Pripojenie k doméne.

Hlavnou výhodou 64-bitového spracovania inštrukcií je schopnosť adresácie až 192 GB operačnej pamäte. Pri 32-bitovom variante je prístup obmedzený na 4 GB. Táto verzia navyše obsahuje opravný balík Service Pack 1, takže nebudete musieť po inštalácii sťahovať veľké množstvo dát.

Parametre a špecifikácie:

Licencia:
Produkt: Microsoft Windows 7
Verzia: Professional SP1 (obsahuje Service Pack 1)
Spracovanie dát: 64-bitové
Typ: OEM s inštalačným médiom DVD
Lokalizácia: anglická

Minimálna konfigurácia:
Procesor: AMD alebo Intel s frekvenciou 1000 MHz
Operačná pamäť: 1024 MB RAM
Grafická karta: s podporou DirectX 9.0 a ovládačom WDDM 1.0 alebo vyšším
Pevný disk: kapacita 16 GB
Mechanika DVD-ROM

Upozornenie:
Táto OEM licencia je určená pre "zostavovateľov systémov" a po inštalácii sa stáva súčasťou počítača, pričom nemôže byť prevedená na iný počítač. V prípade nákupu musíte spĺňať podmienky programu Microsoft OEM System Builder, ktorá je vytlačená na obale produktu. Tieto podmienky prijímate otvorením balenia. Produkt ďalej môžete zakúpiť spoločne s novým počítačom alebo s nasledujúcimi komponentmi, ktoré tvoria funkčný počítač (základná doska, procesor, operačná pamäť, pevný disk a skriňa počítača vrátane zdroja napájania). OEM produkt a počítač alebo komponenty musia byť uvedené na spoločnom nákupnom doklade.

Parametre a špecifikácia

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Windows 7 Professional EN SP1 64-bit, (OEM)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows 7 Professional EN SP1 64-bit, (OEM). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Windows 7 Professional DE SP1 64-Bit (OEM). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Windows 7 Professional DE SP1 64-Bit (OEM). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Windows 7 Professional HU SP1 64 bites (OEM).
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií